Vrtec Najdihojca - izpostava Biba (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

moščanka -> Vrtec Najdihojca - izpostava Biba (7.6.2005 14:45:47)

Mi gremo septembra v vrtec, pa me zanima če je tu katera, ki ima kakšne izkušnje oz. lahko kaj pove o njem?!

rupeta -> Vrtec Najdihojca - izpostava Biba (7.6.2005 15:12:59)

se sprašuje za vrtec v Bitnjah ali je to kakšen drug z enakim imenom v drugem kraju.

moščanka -> Vrtec Najdihojca - izpostava Biba (8.6.2005 8:21:47)

Rupeta, gre za vrtec pri Lek-u, Šiška.

Mikica -> Vrtec Najdihojca - izpostava Biba (8.6.2005 8:39:51)

Naš škratek hodi v jasli v vrtec Biba na Ljubeljski (pri litostrojskih blokih) in smo zadovoljni. Nam bi bila bližje izpostava pri Leku, vendar takrat ni bilo prostora, zdaj smo se pa navadili na to lokacijo.
Veliko so zunaj (dopoldne in popoldne po spanju), imajo pokrito teraso. Naš malček še vedno spi 2-krat na dan in to so tudi upoštevali.

reina -> Vrtec Najdihojca - izpostava Biba (8.6.2005 14:59:05)

Živjo, tudi mi naj bi šli septembra v Bibo-izpostava Lek. Mene zanima prehrana, kakšna je... sadje zelenjava?

Lianna -> Vrtec Najdihojca - izpostava Biba (8.6.2005 21:19:25)

Ojla. Jst sm hodila v ta vrtec. In se mala fullll fajn=) Še vedno je veliko "naših" vzgojitlc k so fulll vredu=)

tm -> Vrtec Najdihojca - izpostava Biba (8.7.2005 7:44:25)

Naš malček obiskuje jasli v omenjenem vrtcu in je zelo zadovoljen. Vzgojiteljice so prilagodljive in prijazne, hrana je O.K. (tedenski jedeilnik je objavljen na oglasni deski), veliko so zunaj, oprema malo starejša, a sprejemljiva... Zajtrk je ob 8.15, kosilo pa ob 11.15. Če je otrok navajen spati tudi dopoldan, mu to omogočijo... Če otroka pripelješ v vrtec pred 6.30. uro, ga pustiš v združeni skupini, tako, da otrok spozna vse vzgojiteljice v vrtcu... Za nas je bil to vrtec za izhod v sili, vendar pa smo se sedaj zaradi pozitivnih izkušenj odločili, da bo sinek ostal vpisan v ta vrtec, kljub drugim, bližjim opcijam.

Stran: [1]