rina22 -> RE: Priprava Aptamila AR (17.9.2009 8:16:44)
|
L1ana, enkrat je fant kupil mleko Aptamil Imunofortis v Muellerju, in ga nikakor nisva mogla pripraviti tak, da bi bilo res pripravljeno. Sva sprobala vse možne temperature vode, pa se ni pa ni do konca razgradilo (ostala so taka zrnca not) in je po tem mleku samo še bolj polivala To tudi meni ni jasno, kak je lahko taka razlika med proizvodi, ko pa so enaki[sm=zmeden.gif] Zato pa meni ni bilo nič več jasno, ko sem na internetu brala, da se Aptamil AR mora pustiti stati 7 minut, meni so v bolnici rekli obratno, pa še na navodilih sem prebrala, da res ne smem puščati stati narejenega mleka[sm=zmeden.gif] Potem pa je človek že čist nor.. Kar se pa tiče kakanja je pa tudi zanimivo, čist drugačna situacija.. Hope2, kak je pa kaj ta Novalac AR? Meni so enkrat po pomoti v bolnici nardili Novalac AR namesto Aptamil AR (sicer so potem pripravili Aptamil, tak da Novalaca ni probala), pa se mi je zdel res zelooo tekoč. Kaj, to se takoj, ko ga popije zgosti? Me je strah, da bi isto po njem polivala[sm=zmeden.gif] Pa niti ne vem, a Novalac bi naj bil "boljši" od Aptamila?
|
|
|
|