Anonimen -> kilogrami (12.9.2009 12:05:02)
|
Živijo dekleta - ima mogoča katera izkušnje s spodaj napisanim. Ker nama ne uspe zanosit,sva se po nekaj zapletih,težavah in nasvetu gin.odločila,da greva v Postojno k dr. Merlotu.Vse lepo in prav pove da so jajčniki super,Maternica pa malo manj ker je v njej miniaturni izrastek,ki bi lahko v primeru IVF delal težave in moram it na op.Dobro to opravim in sledi domača naloga SHUJŠATI[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image],ker baje hormoni ki jih dobivaš med pripravo na IVF ne delujejo tako učinkovito,kot bi sicer,če ne bi bilo preveč maščobe.Nisem ne vem kako debela in ne visi vse z mene sem pa rea bolj okrogle postave,že od malega in po pravici povedano,če bi res vse jedla kar mi paše bi imela po tamalem 100kg.Pazim na prehrano in se zelo namučim ,da vzdržujem konfekcijsko št.42,na višino 169 cm.Od februarja (takrat sem imela kon.44) sem shujšala 10 kg.Ampak dr.pravi,da bi morala še malo .Te kile pa ne grejo in ne grejo dol.Tečem,telovadim .....iz prehrane sem izločila vse OH zelo redko mogoče 1 na mesec se s kakim OH pregrešim na kaki fešti,sm to spet ni taka količina. Nevem kaj še ne delam pa nobenega učinka,kot da bi bila iz betona.Sem pa res že bolj krepke postave imam boke ožji pas velike prsa in odkar sem shujšala imam joške še večje,ma po postavi bi bolj pasala v 60l kot pa zdaj v ta čas.Povejte punce res kg tolko vplivajo na uspešnost IVF ??? Ste bile tiste,ki vam je uspelo res idealne postave.če grem pa na liposukcijo,pa nesmem najmanj eno leto zanosit.Pa še ta mi ne diši preveč,ker ni zdrava pa še draga je kot hudič.
|
|
|
|