Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ortodont v slovenj gradcu 12.9.2009 12:10:28
|
|
|
|
ajataja
|
veliko ti ne morem pomagat,ker sva s hčerko bili prejšnji teden prvič,povem pa ti lahko da je Kotnik pa če sem si prav zapomnila Tanja,imele sva pregled zdaj sva pa naročeni oktobra.Prvi vtis je prijazna glede strokovnosti pa bo mogoče več vedela katera druga jaz pa srčno upam da je ok.
|
|
|
|
RE: ortodont v slovenj gradcu 12.9.2009 12:58:03
|
|
|
|
tanjusi
|
veliko ti ne morem pomagat,ker sva s hčerko bili prejšnji teden prvič,povem pa ti lahko da je Kotnik pa če sem si prav zapomnila Tanja,imele sva pregled zdaj sva pa naročeni oktobra.Prvi vtis je prijazna glede strokovnosti pa bo mogoče več vedela katera druga jaz pa srčno upam da je ok. to si bla v sg- ju? A je ženska ali moški? star -a ali mlad? hvala!
|
|
RE: ortodont v slovenj gradcu 12.9.2009 12:58:51
|
|
|
|
tanjusi
|
pardon kotnik tanja a ne
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?