Poka
|
Midva sva pa ravno izbrala barve fasade, strehe, ostrešja, oken... Težka izbira, ni kaj Meni je bila sicer všeč rdeča, ampak sva se zmojim fikno odločila, da redče fasade ne bova dala, ker se pač čisto vsaka že po nekaj letih spere in je potem grda. Se je res še čisto vsaka, pa da je še ne vem kako kvalitetna barva. Sosed je imel ene ideje, da bi on dal kombinacijo modra, rdeča - mislim, me je skor kap sam še bela pa zvezda manjka... Midva sva se na koncu odločila za črno streho, ostrešje oziroma napušč je bele barve oziroma ker so ene tri vrste bele po RAL lestvici - ta ni čist svetleča bela. Fasada bo nežno šampanjec bež, skoraj neopazno in nekje malo temneje bež... Težko je razložit, ker meni sicer bež ni bila nikoli všeč, ampak sva videla eno lepo staro obnovnljeno stavbo s točn to lepo bež barvo... Okna bodo barve natur elkosiran aluminij v barvi šampanjca. Ogledala sva si veliko stavb, tudi na morju in zgleda paše bež in aluminij... bomo pa videli - skratka - zakomplicirala sva toliko, da če ne bo vsaj nekak lepo izpadl, nej gre nekam vse skup... Mene je edino to strah, da ne bo pa ta bež barva čez nekaj let grda umazana bela.... Škoda mi je edin to, da ne bo škatel okorg strehe, ker žal živimo ob gozdu in menda se zelo radi not naselijo polhi, ki ti menda lahko požrejo streho in to tako, da je za podret....
|