Barva kopalk (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

rija -> Barva kopalk (7.6.2005 14:06:38)

Sama sem tudi zelo svetla, pa sem ugotovila, da mi najbolj pašejo tiste s tigrastim vzorcem. Malo svele, malo temne... Jaz sem navdušena. Sem si vmes kupila že kakšnih 6 novih, pa še zmeraj vlačim tiste tigrice iz leta 1999!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.6.2005 14:10:47)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.6.2005 19:29:52)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.6.2005 19:55:03)

CIPRESA -> Barva kopalk (7.6.2005 20:47:19)

Sam neki moram pripomnit jaz nikoli nisem kupovala dragih krem ki zagotavljajo hitro porjavitev, lahko pa vam iz lastnih izkušenj povem in lahko si tudi pogledate slike v albumu da najbolj je KAKAVOVO MASLO in PIVO. Samo pivo uporabljajte le tam kjer ni toliko mrčesa, ker drugače vas bodo napadle kakšne ose,... Jaz se vedno na začetku namažem s kakšno kremo ki ima faktor, pa tudi ne 30 al pa40 ampak je čisto dovolj 12, pol pa na to nanesem še kakavovo maslo ali pa se namažem s pivom in naprej se pol kar pogostokrat namažem z tem pa včasih še malo kreme, pa nikoli nisem opečena ampak imam lepo rjavo barvo. Še sedaj ko sem noseča sem na sonciu in se mažem z tem pa je koža čist taka kot vedno rjava.

Tko da brezveze metat stran denar za drage kreme, tudi sonce ni tako strupeno kot se ga nekateri bojijo, koža mora dobiti tudi na zraku in na soncu - vsega po malo.

LP CIPRESA :nosecka:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.6.2005 20:57:22)

Joe -> Barva kopalk (7.6.2005 22:02:09)

Brezbarvne kopalke sploh ne motijo, ne na beli ne temni koži.

Urška* -> Barva kopalk (7.6.2005 23:35:55)

:bravo::bravo:Joe

:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]