Tortice na Bledu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teja N -> Tortice na Bledu (7.6.2005 9:50:58)

V soboto smo se odpeljali na Bled, na sprehod ob jezeru in tortice v tisti slavni slaščičarni.

Moram povedat, da me že par mesecev ni bilo tam in bila sem ful razočarana. Izbira bolj švoh, tistega, kar sem si zaželela, je že zmanjkalo (pa še niti 6 popoldan ni bila ura),...:(
Kremšnita je sicer bila še kar, a ful majhna, orehova in kavina torta pa skoraj brez okusa, samo ful presladki sta se nam zdeli. Čokoladnega obliva na vrhu pa toliko, da si lahko skozenj videl(pa jaz tako nora na čokolado!)
Da ne govorim o cenah, ki so že kar nesramno večje kot v Ljubljani in o prav očitni nejevolji tiste gospe, ki nas je stregla...

Pa WC-ji zanemarjeni, mokri, smrdljivi,...bljak!:grrr:

Skratka, kvaliteta na psu. Ne, pod psom!

Ful žalostno, pa taka atrakcija za turiste naj bi bili.

Lp,
Teja:)

Anonimen -> Tortice na Bledu (7.6.2005 12:56:46)

Hehe, jz k sem blejka, vem, da sta na Bledu 2 "slavni" Šmon slasčičarni.Verjetno si bila v tisti "tastari" naprej od avtobusne postaje. Tista je res postala nekoliko zanemarjena, tudi gužve tam ni več take, odkar so ljubljančani "odkrili" tudi drugega (šmona).

Drugi Šmon pa je v novem centru ob glavni cesti, ko se pripeljete na Bled.

V svojem celem življenju pri Šmonu nisem še jedla drugega kot Tiramisu, tako, da za ostale sladice res ne vem kakšne so. Moram pa tut sama reči, da Šmon ni več kar je včasih bil. Se na tiramisuju čuti :)-:)-

Zelo dobre in velike kremšnite pa dobite v hotelu Park na Bledu.

Sicer je pa ob vikendih na Bledu tako, da ne veš ali si v središču Ljubljane...Kot da ne obstaja v celi ljubi Sloveniji drugih krajev kot Bled, Bohinj in Portorož.

Anonimen -> Tortice na Bledu (7.6.2005 13:02:38)

pozabila sem dodati: ..zato ni čudno, da je slaščic zmanjkalo ob 6. uri (odprto imajo do 9-ih)!

Annny -> Tortice na Bledu (7.6.2005 13:42:09)

Halo,
tudi pri Šmonu v centru se ne morejo ravno pohvaliti z dobrimi torticami. Samo kremšnite in blejska 'grmada' so OK.
Lp

Anonimen -> Tortice na Bledu (7.6.2005 14:19:34)

Hehe, sej pravim, da jem samo tiramisu :)-:)-:)-, pa še ta je manjši, kot včasih :)-:)-

Stran: [1]