granolom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

* Mateja * -> granolom (10.9.2009 19:32:49)

Po dolgih mesecih izpadanja las, sem končno izprosila še slikanje zob in menda imam na dveh mrtvih zobeh granolom, ki ja lahko kriv za izpadanje las. In ko so mi to povedali sem bla panična tako kot za lase. da ne govorim katere vse bolezni mi je zdravnica vse prisodila zaradi las. največ pa psiha ja, normalno. pa zgleda da je vztrok drugje!! Še jezna sem zraven!!
A ima katera izkušnje s tem, ker na netu razen o puljenju zob nisem nikjer nič našla. Pomoč prosim!!

Hvala

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.9.2009 19:36:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

analucija -> RE: RE:granulom (10.9.2009 21:59:17)

od sodelavke mož pred parimi leti, začel sivet, oz bel je bil. lase. smešen. v glavnem po 6 mesečnih preiskavah je šel tudi k zobarju. spomnem se da ko mu spula eden zob se je čisto spremenil. bili so še drugi znaki samo se zdaj ne spomnem vsega.
kaj delajo ti zobi. problemi z njimi od rojstvs pa skoraj do ......

sahary -> RE: RE:granulom (10.9.2009 22:23:57)

ojoj men tud ful izpadajo lasje...ti presneti zobje!

moj ma prav ko pravi da zob pa lulek bi mogli do konca zdržat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

* Mateja * -> RE: RE:granulom (11.9.2009 20:54:55)

hvala za klik do članka. Ful mi je štosno, ampka kar naprej sem utrujena, pa se mi sanjalo ni, da bi lahko bili krivi zobje. MOja zdravnica samo stres in psiho krivi! Mater ja, da ne rečem kaj drugega. V torek grem na pregled, da vidim kaj mi poreče gospod zobar!

tita2006 -> RE: RE:granulom (22.9.2009 16:03:21)

Svakinja je imela podobne težave in ji je dr.Sanja Lucija Pečnik svetovala najprej slikanje zob,potem pa zdravljenje fokusov, ki naj bi bili krivi za težave z lasmi in kožo. Po nekaj mesečnem zdravljenju zoba, so težave izzvenele.

Eva68 -> RE: RE:granulom (22.9.2009 17:04:17)

Tudi sama sem slišala za res super zobozdravnico dr.Sanjo Lucijo Pečnik in zanima me, če katera ve, kako bi postala na koncesijo? Na strani ZZZS sem videla, da ima opredeljenih skoraj največ pacientov v celi Sloveniji zato se bojim, da me ne bi vzela. Kaj menite? Ali ima katera izkušnje z njo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

* Mateja * -> RE: RE:granulom (27.9.2009 23:18:13)

IZVIRNO SPOROČILO: tita2006

Svakinja je imela podobne težave in ji je dr.Sanja Lucija Pečnik svetovala najprej slikanje zob,potem pa zdravljenje fokusov, ki naj bi bili krivi za težave z lasmi in kožo. Po nekaj mesečnem zdravljenju zoba, so težave izzvenele.

ma sem padla z lune! kaj pomeni zdravljenje fokusov??

ker meni zdravi zob tako, da mi ga pili z unimi pilami in da noter zdravilo in zdej mi bo en zob zaflikal in bomo kao vidli kako bo!! da pa nič ne obljubi!! mislim groza!!

Luna* -> RE: RE:granulom (30.9.2009 23:26:49)

Mateja pa te granolom ni nič bolel? Ker jaz sem imela grozne bolečine...

Stran: [1]