Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Po enih 10 minutah, če se jo res pusti ČISTO na miru, začne komunicirati. Potem rata noro luštna punca (nekak tko kot mami, ja ). Ampak kaj, ko z 90% ljudmi sploh ne pridemo do tistih 10 minut. Toliko RES prijaznih ljudi jo pozdravi, ogovori, recimo danes prijateljica iz vrtca. Že od daleč je mahala, jo klicala, naša frfla pa se je dobesedno obrnila stran in se peljala mimo nje kot mimo iztrebka. Uni revici sem prav na obrazu videla, kako hudo ji je bilo. Naši bi kar vrat zavila... Kot bi opisovala naše situacije, s to razliko, da ima naš miss 4 leta. Tudi meni je res hudo, ko se tako grdo obnaša. In to do ljudi, ki jih pozna, ima rada, celo noro rada. Evo, zadnjič je mulček od moje kolegice, tudi RR-jevke sicer, posebej zanjo na morju kupil ogrlico. Ves vesel teče proti njej in ji že od daleč kliče, da je to zanjo. Ves ponosen, vesel. Dal svoj denar za ogrlico namesto za sladoled. In naša mula? Se obrne stran, ne bom vzela, ne maram. Mi je bilo res strašansko zoprno. Čez 10 minut pa kot bi obrnil ploščo - kje je ogrlica, daj mi jo gor, še spat je hotela z njo zvečer. Za crknit. In teh primerov je malo morje - trpimo vsak dan znova na ulici, igrišču, ko pridejo znani ljudje z otroki, ona pa take zganja. Dobro, da jo vsaj nekateri že poznajo in nekako preživijo tiste uvodne minute..... Vsak nasvet dobrodošel. Upam, da se čimprej neha.