anadejka -> IVF in vloga na konzilij (7.6.2005 9:19:34)
|
Ja ja itak!!!Jest sm bla kšn mesc nazaj prvič pr Drobniču,samoplačniško,sm se odločla in ga izbrala za svojga zdravnika,ker itak je tut moj :love: pr njemu. No in ko boš pr Drobniču,boš povedala kje je problem in da hočeš na IVF.On je full uredu,hiter ampak vse pove,boš vidla.Potem ti bo pa sestra dala številko.Jaz jo imam 204.Sej če mene prašaš so te št.kr neki.To je v bistvu,ko dobiš papirje iz konzilija,se gre pol po vrsti po teh številkah,men se zdi. Kdo ti je pa reku da morš še enkrat na HSG.Če tvoj prvi HSG ni bil uredu,pol ne vem kaj ti sledi.Ampak če mene prašaš,za IVF pregodnost jajcevodov nima nobenga pomena.Važn da maš ti maternico na mestu in delujoče jajčnike. Kako pa tvoj:love:?A njegov spermiogram je bil uredu? Veš kaj ti jest priporočam,še en mesec potrp,sej imaš itak date pr drobniču,takrat pa vzemi s sabo vse slike in izvide(HSG,sperm.)in si pripravi uprašanja.On ti bo še najboljš vse razložu in ti razjasnu stvari. Do takrat pa relax,uživej na sončku in vedi da boš v roku enga leta že božala bušita,mogoče pa celo že pestvala. Vso srečo!!! P.S. kaj pa veš mogoče se pa še srečave pr Drobniču.Midve s Piko sva že zmenene da se ne bove nč sekirale,ker nama bo itak Drobnič zrihtu take štručke,ki bojo pridne in ponoč ne bojo nč jokal;) Geslo ti pošljem pa na privat;)
|
|
|
|