Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: bi prestavili za 1 leto? 22.9.2009 8:26:28
|
|
|
|
sminc
|
Za takrat že sprasujem, ja. Sem se hitro začela obremenjevat a ne ?
|
|
RE: bi prestavili za 1 leto? 23.9.2009 18:06:19
|
|
|
|
tinatona
|
Ma potem se pa res ne sekiraj. Veš kaj vse se lahko še zgodi v dveh letih. Ožbej tudi zaostaja z grafomotoriko, pa je rekla da ne rabim še nič skrbet, ker se to še vse lahko poštima do šole. Mene so hecali če ga bom že naslednje leto dala v šolo, to se mi pa res zdi prezgodaj. LP Tina p.s.:Daj se kaj na apr5ilkah javi!!!
|
|
|
|
RE: bi prestavili za 1 leto? 10.10.2009 21:40:27
|
|
|
|
živa
|
Jaz sem noro vesela, da je moj najstarejši rojen januarja. Drugi pa je žal rojen konec oktobra. Sicer bo star šele dve, ampak glede na težave, ki jih je imel nečak (rojen v istem mesecu) v prvem razredu - pa je bil sicer čisto povprečen otrok brez zaostanka na kakem področju - bi jaz prestavila vpis, če bo šlo ... razen če res ne bo velika brihta . Lp, živa
|
|
|
|
RE: bi prestavili za 1 leto? 10.10.2009 21:44:27
|
|
|
|
benika
|
Jaz pa ne razumem, kaj za vraga kompliciraš. Tvoj otrok bo šel v šolo septembra 2011, ko bo dopolnil 6 let in 5 mesecev. A se ti ne zdi, da bo takrat že dovolj star
|
|
|
|
RE: bi prestavili za 1 leto? 10.10.2009 21:57:38
|
|
|
|
Gina
|
Sminc, ce se ti bo čez eno leto še vedno zdelo, da je otrok nezrel in če obiskujete različne ustanove zaradi tega, ne bo nobenega problema premaknit začetek šolanja. Sama imam letos enega takega otroka, kjer so šolanje premaknili in ti povem,d a je bilo super in pametno, da so se tako odločili. Kupili so si čas in to vsaj 9 let skrbi prestavili na zanesljivo vsaj polovico manj skrbi. Če pa boš čez leto in pol ugotovila, d animaš več takih skrbi, pa ga boš itak vpisala redno in bo tudi tako prav. Zaupaj svojemu občutku in zanesljivo ne boš čisto nič falila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?