Grascakinja -> Skuta na biskvitu (6.6.2005 14:54:33)
No, ko bo "kej druzga" mehko, sam z mikserjem nad njim :)-:)-:)- Če ne druzga, bo trd od strahu.... :)-
india -> Skuta na biskvitu (6.6.2005 14:55:06)
Pupa, a z multipraktikom pa ne bi šlo???:)-:)-:)-
Grascakinja -> Skuta na biskvitu (6.6.2005 14:56:42)
Uporabi raje palični mešalnik. Pardon. Falični mešalnik. :)-:)-:)-:)-:)-
india -> Skuta na biskvitu (6.6.2005 15:03:59)
Pupa:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-! Pa prijetno peko, jaz grem malo pred TV zdaj!:miska:
metulj2 -> Skuta na biskvitu (8.6.2005 0:48:18)
Moko je potrebno presejati SKUPAJ s pecilnim praškom. Presejati pa zato, da se pecilni lepo porazdeli in potem enakomerno vzhaja. Če pa ni zraven pecilnega praška, pa ni potrebno presejati.