|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 13:55:21   
rija
Pravkar spremljam besedne boje na RTL o kajenju v nosečnosti.
Kako pa je pri nas? Kadite ali ne?
Jaz ne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 13:57:29   
tinkamiška
Ojla Rija, jst sem na srečo nehala kadit dobra 4 leta nazaj, tako, da zdej s tem nimam problemov, bi pa nehala, če bi bila kadilka vsaj za čas nosečnosti. Nikogar pa ne obtožujem, vsak se odloči sam zase:)

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 14:06:00   
Anonimen
Jaz sem nehala, ko sem izvedela, da sem noseča.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 14:06:07   
drejci
tudi jaz sem se na srečo odvadila že pred skoraj tremi leti in ni mi žal,...:bravo::) sam moj mora še nehat,:(...sicer že nekaj časa ne kadi direktno v moji prisotnosti, ampak je rekel, ko bomo povili našo pikico9nebesa, da bo nehal,..držite pesti, da bo res,...pa ne zaradi mene, ampak zaradi njegovega zdravja

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 14:15:00   
Čiračara
Ko sem zanosila, sem imela zelooo dober razlog, da sem se odvadila:bravo::bravo:

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 14:15:21   
Napolitanka
hojla,

jaz kadim..ko bom izvedela,da bomo pa dobili dojenčka potem pa sigurno neham, ker mi je ful grdo ko vidim nosečnico s cigareto v roki.
celo razmišljam,da bi že pred zanositvijo nehala (trenutno delamo na temu)..ne verjamem pa raznim zgodbicam,da je dojenčka bolje in manj stresno,da mati kadi v času nosečnosti kot pa da bi prekinila..češ,da bi s prekinitvijo otrok doživel šok..to se mi zdi metanje peska v oči.

papa

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 14:16:55   
chips
Sem kadila pred 4.leti ampak to samo kadar sem šla ven (s kolegicami).Ven pa sem hodila samo 6. mesecev.
Potem pa sem spoznala mojega :love: in sem se kr zresnala,takrat sva oba nehala kadit,sedaj i pa full smrdijo cigareti!!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 14:18:53   
Anonimen
Nehala pred približno 4 leti.

V nosečnosti nikoli ne bi kadila in se povsem strinjam z Napolitanko!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 14:22:29   
lex
Jaz sem si zelo želela otroka, pa je moj :love: rekel, ko boš nehala kadit bomo dali tablete vstran in bomo imeli :duda: - dober razlog ni kaj. Pri meni je palilo. On je nehal tisti čas ko sva začela hodit - pred dobrimi 7 leti. Jaz pa pred letom in pol. Pa mi ni žal, ko imamo zdaj našega junaka. Moja mama pa je kadila v obeh nosečnostih in še sedaj pa nama nič ne fali, samo nikoli ne veš. Bi jo pa rada odvadla oz. oba tud fotra.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 14:27:20   
Blink1
Nehala takoj ko sem zanosila oz. mesec dni prej:)-

He he...lex, tako se moj kolega tudi brani...zaenkrat...Ko mu damo Nejo v roke, si počasi premišlja.:)-:bravo:

No, pa še to...Kolegica je kadila celo nosečnost. Tudi prej je ogromno kadila in ji je zdravnik rekel, da ni nič narobe, samo zmanjšat je treba in ne na tešče. Njen mali je zdaj star 2,5 leti, pravi korenjak, nič mu ne manjka. Pravi mali as.:bravo::bravo:

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 14:56:33   
marper
Tudi jaz sem kadila kar nekaj let.
Ko sem zanosila so mi cigarete tako zasmrdele, da ni bilo vprašanje če bom kadila ali ne!
Še ostali, ki so prihajali na obisk niso kadili... Tudi moj je kadil samo v kabinetu in ne v celem stanovanju.
Ne vem pa kako bo, ko bomo dobili bebiko, kako bo z moževim kajenjem. V otrokovi prisotnosti ne bo kadil, morda bo pa to razlog za prenehanje - to želim in pa seveda želim, da jaz ne bi nazaj začela...

LP vsem

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 15:08:52   
mimica
Se strinjam z Napolitanko. Kadila strastno 10.let.Ko sem zagledala modro črtico cem v trenutku nehala in to brez problema !

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
6.6.2005 17:11:25   
dory
Jaz sem nehala ceprav sem prej kadila ko turk...ze sama zavest,da bi zarad svoje egoisticnosti unicevala malo nedolzno zivljenje mi je bil absurd..pa mi ni blo tezko...in se danes ne kadim...zato mi je tolk bolj egoisticno ce vidim nosecko s cikom :grrr:

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
7.6.2005 8:38:14   
cmokec
Jaz sem nehala kadit v 9t nosečnosti, ampak priznam, da je bilo težko. Vsekakor težje, kot sem mislila.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
7.6.2005 13:50:41   
lenika
Trenutno še kadim, vendar avgusta, ko bova začela delat na dojenčku definitivno oba z možem nehava.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   KAJENJE V NOSEČNOSTI?
7.6.2005 15:16:29   
Ninica
Jaz sem nehala kaditi, ko sem zvedela , da sem noseča. Še sreča, da mi je bilo slabo - tako, da niti krize nisem mela. Tudi zdaj ne kadim, ker dojim in upam, da niti ne bom ponovno začela.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?