jasnika -> 3 razred in moja hči (9.9.2009 20:16:10)
|
No takole je, hči obiskuje 3 razred in piše huje kot kura, zvezke in del zvezke ima takšne da je groza, saj vse prav napiše ampak GRDO, vsak dan ko pride domov ji zradiram vse kaj so delali in mora še vse enkrat lepo napisat, takrat je vredu, ampak nevem kako jo naj motiviram da bo lepo pisala v šoli, oz vsaj malo lepše pa bo že nekaj, ona pač reče ko jo vprašam zakaj tako čečka da ne ve, in ko jo vprašam še kaj drugega ne ve, saj v prvem iin v drugem je tudi grdo pisala , ampak kaj pa sedaj počne pa je groza, in kako riše, zadnjič je sebe mogla narisat in se je narisala, tako da se je videlo čez 4 strani, pol je zradiraja in seveda tak ni šlo zradirat pa je preko tega še se enkrat narisala, ....skratka res groza, sploh je ne zanima kako kaj zgleda,...pač ne ve zakaj to dela. Poskusila sem z kaznimi, pa ne pomaga, pa se bsakj dan vsedem dol z7 njo pa skupaj lepše napišema oz jaz sedim zraven, takrat je vse vsaj lepše, ampak vsak naslednji dan je isto. In že sedaj sem tečna, ker vem da bo jutri spet isto. Ne pustim pa je na miru s takšnimi packarijami zato, ker potem misli da je to vse lepo in vredu, ji bo še bolj vseeno. Prosim za kakšen pameten nasvet[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|