Anonimen -> RE: želja po 2 nosečnosti!! (21.3.2011 18:42:27)
|
Drage dame, minilo je že 100 let odkar sem visela na RR-ju (kot srečka nosečka in kasneje tudi mamica). Služba in otrok sta me potegnila v drugo stran in leta so minevala... Sedaj sem spet tukaj.. Ne vem zakaj.. Še zdaj nisem prav doumela, da bi po prvem uspehu (uspelo je takoj), lahko v drugo imela težave. Nikoli si niti v sanjah nisem predstavljala, da se bom kdaj ukvarjala s testerji merjenja ovulacije ... Vsak mesec je novo razočaranje, kljub temu, da mi takoj mož kot starši govorijo, da naj se ne obremenjujem, da bo naslednji mesec ... Nočem dramatizirat, nočem se sekirat, nočem upam... Pa to kljub temu počnem... Razočarana sem, pa še sama prav ne vem nad kom. En mesec imam ovulacijo, drugi je nimam... Po več mesecih imam vsaj normalni menstrualni ciklus.. G mi pravi, da še ni razloga za skrb. Rada bi mu verjela. Ampak ne bi rada, da bi po 1 letu poskušanja ugotovil, da imam svašta v maternici ali na jajčniki in šele takrat začel z zdravljenjem... Sedaj spet upam. Vsakič, ko grem na wc upam, da na wc papirju ne bo rdečih madežev. In z vsakim dnem, ki mine, v meni raste upanje... Vsem, ki čakate na dve črtici ali plus ali karkoli pozitivnega želim, da se vam sanje čim prej uresničijo ...
|
|
|
|