Body ali majčka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bambolina -> Body ali majčka (6.6.2005 13:08:34)

Prav res vas moram vprašati. Kaj imajo vaši malčki običajno oblečeno - majico s kratkimi rokavi ali body? Ravnokar sem govorila z mami in mi je dajala nasvet, da tak majhen otrok (sin ima 17 mesecev) pa res ne sme imeti majico s kratkimi rokavi, ker mu piha v ledvice in da je zadnjič vidla, ko smo prišli k njej na obisk, da ima samo majico pa nič čez ledvice. Kaj zdaj? A potem vse majce stran vržem? Jaz se z njo nisem strinjala, ampak ona je pa še kar trdila svoje....Sem rekla, da je bilo zunaj 30 stopinj, pa se ni udala, vztrajala je pri svojem - čez ledvica mora bit ali pa hlače z naramnicami čez majico.
No, dejte mi zdej ve povedat kako jih oblečete? Sej za vrtec ne rečem, da je res bolje, da je v bodyju, ampak drgače?
Thx za odgovore!

viv_ -> Body ali majčka (6.6.2005 13:14:58)

Jaz ji dam body s kratkimi rokavi, ali pa body brez rokav pa majčko čez. Jaz ji dam body prav zaradi ledvičk, pa še ker vem, da meni tudi paše, če imam ledvica pokrita :)

Anonimen -> Body ali majčka (6.6.2005 13:20:01)

Jza ga nisme imela bodyju, ko je bil star par mesecev in je bilo ful vroče. Je bil v majčkah. Če pa je bolj hladno, je pa res mogoče bolje, če je v bodyju.

india -> Body ali majčka (6.6.2005 13:25:21)

Kot je rekla Splišni, odvisno od vročine, če je fejst vroče, samo v majčki in kratkih hlačkah, včasih smo v bodiju, sploh samo doma. Kadar je pa hladneje, pa bodi, preko majčka.

viv_ -> Body ali majčka (6.6.2005 13:25:55)

Pa dokler leži ni panike, je tko prmir... Teli mulci pa skoz okrog skačejo, 3/4 časa prečepijo v kakšnem pesku. Sploh ko čepi ima sigurno oddelana ledvica...

lex -> Body ali majčka (6.6.2005 13:34:21)

Odvisno je od vročine. Ampak najboljše je res, da mu daš spodaj body brez rokavov in čez majčko. Tud jaz sem se spraševala kaj naredit ko pa so mi prinesli full majčk za darila. Pa še bolj kot ne leži.

Anonimen -> Body ali majčka (6.6.2005 14:07:26)

Filip bi zgorel, če bi imel bodi brez rokavov in povrhu še kratko majčko.:zmeden2: Uporabljam ali samo bodi ali samo majčko. Če je bolj hladno, potem bodi. Majčk ima ogromno in jih zatlačim v hlačke ali pa v ima hlače z naramnicami. Če je 30 stopinj, so otroci skorajda goli. Zato menim, da je odveč in bodi in majčka.:zmeden2:

Lorian -> Body ali majčka (6.6.2005 14:08:18)

Se strinjam, da je body boljši, sploh, če je mrzlo.
Ampak, ko ne bo imel več pleničke tudi body ne pride v poštev. Tako, da se nič ne sekiraj, če se tebi zdi, da je dovolj oblečen, je dovolj oblečen in pika.
Ko pa greš k mami, mu daj pa body gor, pa bo vse ok.;)

Anonimen -> Body ali majčka (6.6.2005 14:12:58)

Tudi ko greš k mami, naredi tako, kot se tebi zdi prav - ampak po pameti. Če je mraz ali piha, body, prejšnji teden v tisti vročini pa bodi res ni imel smisla, je bilo prevroče za dvojni rokav.

Kam boš pa prišla, če se boš mami pustila komandirat...

bambolina -> Body ali majčka (6.6.2005 14:14:28)

Ma sej imate vsaka po svoje prav. Hvala za nasvete!
Lep dan,

Stran: [1]