alex17 -> RE: Januarke 2010 - 2. del (5.11.2009 13:54:24)
|
čau čveke, komaj sem vas uspela prebrat! [sm=smiley36.gif] Polho, super za dobre novice!! [sm=bravo.gif] v službi pa dela kar ne zmanjka, ne vem kako bojo pol, ko me več ne bo [sm=zmeden.gif] samo sem vesela, ker piki že celo dopoldne brca tko da skoz božam bušija [sm=smiley1.gif] mi je pa ponoči non stop otrdeval trebuh, da sem se že malo zbala, samo ne vem, kaj ti lohk pomaga, če greš h ginek. zarad tega?? a ima katera podobne težave in kaj naredite? streha na hiški pa tud lepo napreduje, podeskana je že cela in s folijo pokrita, strešnike so pa tudi že dostavili - bova mela črne ravne Bramac. tako da zgleda bomo prehiteli zimo [sm=bravo.gif] Glede imena Taja - meni je všeč, samo mi je Tara še dosti bolj, tako da ko bo punčka, bo Tara [sm=smiley1.gif] so mi bolj všeč "močna" imena s črko r, š, ž ipd. (no fantek nima tega, samo zanj sva pa oba soglašala). pa veliko jih poznam z imenom Taja, to me tud malo moti... sem razmišljala, da bom na naslednjem pregledu ginek. prosila za en teden bolniške, tik pred začetkom porodniške, ko bom v službi taglavno ponaredila in ker imam počasi že res dosti... bom rekla, da se težko vozim v službo in da me boli križ od sedenja - a mislite, da bo pomagalo? uživajte kljub temu vremenu!
|
|
|
|