Nattoule -> RE: Januarke 2010 - 2. del (29.10.2009 1:34:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 ha, vidim da se o strijah menite - meni jih je ratalo par na joških, samo se ne vidijo tako zelo, moj [sm=love.gif] sploh ne porajta, jaz pa [sm=smiley36.gif] po trebuhu in stegnih jih (še) nimam, se pa kar redno mažem z mandljevim oljem, skoraj vsak večer, po bušiju in zdaj joškicah, da ne bo še huje. po notranji strani stegen jih imam pa že od osnovne šole, ko sem v kratkem času na hitro zelo zrastla [sm=smiley13.gif] Zivjo so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], Tud jest sem mela kr sreco s strijami v prvi nosecnosti. Pridelala sem tocno ENO, ki pa me je fejst bolela,ko je nastala. Sedela sem namrec mirno z mozem na kavici in tortici v Maxiju (uh kje so tisti casi umirjenih kofetkanj z mozekom!) in me je naenkrat ful zaskelelo po trebuhu in sem prav zacutila kako se je koza pretrgala. In me je bolelo kot pes se dva dni! K sreci se mi ta strija ne pozna prevec, imam pa tudi jaz CEL KUP strij iz casa odrascanja: po stegnih in riti (!!!) in prsih. No ja, ker jih imam ze tako dovolj, upam, da mi bo tokrat prizaneseno. Baje je pa to cisto dedna zadeva in tole mazanje ne pomaga najvec. Moj piki je bil tudi na zadnjem pregledu ze na glavo obrnjen, ampak je G rekel, da se se lahko spremeni vse skupaj. In vcasih res cutim,kot da je bolj postrani, ker me ob strani fejst buta. Se mi pa zdi, da ima drugacne gibe,kot moje prvo dete, ki velikokrat bolj spominjajo na hitro plahutanje (kot pticek). Moje prvo dete je imelo (vsaj tako se spomnim) bistveno bolj odlocne gibe. Joj pa res ste pridne z nakupi. Jaz bom zacetek novembra naredila oceno stanja s sestro (kaj imava skupaj za to dete, ker si deliva te otroske zadevce) in potem sla pokupit se tisto nekaj malega, kar si bom zazelela. Rabimo itak verjetno nic vec. No kaksno novo flasko bo detece ziher dobilo, pa dudico. In ce bo puncka, verjetno tudi kup novih oblacilc :) Ampak to mora pocakat na 6.11., ko bom imela UZ. No pa lepo spite, kot vidite po uri jaz spet kolovratim okoli.
|
|
|
|