Boka -> RE: Januarke 2010 - 2. del (25.10.2009 18:41:41)
|
čer! tinncyka, super, da je vse ok! in veliko sreče na izpitu [sm=bravo.gif] Marijaa, tudi jaz držim pesti, da zdržite čim dlje v enem kosu [sm=pikapoka2.gif] za zaprtje pa poskusi s suhimi slivami (da jih čez noč namočiš in potem zjutra spiješ tisto vodo v kateri so bile namočene). Kika, meni tudi trebuh otrdeva,to je normalno, s tem se telo pripravlja na porod. Sploh pa če otrdevanje ne boli, ni popolnoma nič narobe. Meni ponavadi otrdi, ko sem kej bolj aktivna, všasih pa tudi, ko mirujem. PDP pa je bolj merodajen glede na rast ploda, ki ti jo je ocenil G tm okoli 12 tedna. Na začetku namreč vsi rastejo približno enako in se glede na velikost ploda oceni PDP. Zdaj pa se že pojavljajo razlike, eni rastejo hitreje, drugi počasneje. Je pa res, da če je tvoja pupa že zdaj velika, da bo mogoče rojenapred PDP. Zala, pozdravi se!! [sm=pikapoka1.gif] Grahek, mene včasih tudi stisne finančna situacija. Sicer so me zaposlili, ampak porodniška bo pa mizerna, ker bom zaposlena samo slabe 3 mesece pred nastopom porodniške. Moj mož pa je še študent. Imava to srečo, da živiva pri nas doma in da starši res ogromno pomagajo, so zlati! Pa si vedno potem rečem, da je važno, da smo zdravi, vse drugo še pride, ne? [sm=smiley1.gif] Danes pa me je fejst glava bolela, še dobro, da sem imela magnezij doma, je pomagalo. Zdaj grem še na en kratek sprehod, da s epreluftam. Jutri pa že služba [sm=smiley13.gif] čist prehitro mine vikend [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|