Žaži -> RE: Januarke 2010 - 2. del (16.10.2009 19:57:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Jaz sem pa sedaj v 27. tedni nekako na +4kg in sem ful zadovoljna, ker sem v prvi nosečnosti imela do sedaj že +8kg in do konca +16kg in tisto, da gre z dojenjem dol pri meni vsekakor ni držalo, sem se morala kar fajn z dieto matrati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Kok ti jih pa potem po porodu še ostalo? Jaz sem se prvič zredila za 23kg, potem pa mi jih je ostalo še 12. In ravno tako pri meni ni dojenje čist nič zaleglo. Je blo vse treba z miganjem in dieto... Zdej bi si pa rada to malo prihranila, če bo šlo. Zredila sem se v prvi nosečnosti 16kg. Po porodu mi jih je ostalo še 8 viška in se več kot pol leta ni na vagi čisto nič spremenilo, celo malo gor je šlo, tako da tale čudež z dojenjem in izgubljanjem kalorij pri meni vsekakor ne drži in če me spomin še dobro drži, je tako bila pri vsaj 3/4 nosečk iz foruma, ki smo isti mesec rodile in smo vse kar fajn morale na dieto in miganje. In sem si tudi med nosečnostji mislila, da sedaj si pa lahko privoščim jesti, se bom že potem s tem ukvarjala, pa dojenje da bo pomagalo.........aha, lari fari. Sem se morala pol leta po porodu kar lepo v red vzeti in začeti hujšat (dojila več nisem ker če bi tako nebi smela namensko na dieto) in se v dobrem letu namatrala z 14kg da sem jih shujšala in še bi jih morala precej, pa sem zanosila. In sem si prav rekla, da sedaj bom pa malo popazila kaj in kdaj jem, ker toliko kot sem se za teh 14kg namatrala nočem tega sedaj izgubiti. Čeprav se mi zdi, da kar veliko jem, pa kako pizzo tudi in hamburger, da ne bo pomote, nisem na dieti ali kaj tako nespametnega, samo res pazim da ne jem sladkarij, kakih smokijv in čipsov pred tv in po 19h res več ne jem, zjutraj ponavadi do 12h samo sadje, pijem večinoma samo vodo, ker mi tudi edina paše (razen občasnih izpadov s coca-colo) in je zaenkrat še ok s kilami. Upam pa, da ne bom kot v prvo začela naenkrat ful otekati, ker takrat sem pa kg nabirala po tedensko kilo gor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|