alex17 -> RE: Januarke 2010 - 2. del (13.10.2009 11:38:13)
|
ojla! sem malo pozna danes, ker smo imeli šolo za starše in je bil moj dragi prvič zraven - imeli smo dihanje in vaje z žogo, ki jih je babica zelo priporočila, ker naj bi olajšale porod, tako da smo se prav zabavali na unih blazinah, me na in ob žogah, partnerji pa so nam masirali križe [sm=smiley36.gif] imamo še jutri in naslednji torek, ko bo kopanje in nega dojenčka, pa dobimo potrdila. [sm=bravo.gif] dve predavanji sem žal izpustila, ker sem imela zdravnika, jih bom pa v novembru upam nadoknadila... kar se urejanja zadev na CSD tiče, mi je ginek. rekla, da dobim potrdilo o PDP po 30. tednu, se pravi na naslednjem pregledu začetek novembra in bova šla potem skupaj tja vse uredit. nikjer pa nisem slišala, da partner ne more koristiti očetovskega dopusta, če nista na istem naslovu, ampak je pogoj, da je vpisan kot oče otroka - no vsaj tako se mi zdi. v vsakem primeru si bom zrihtala začasni naslov pri njem, ker dokumentov zdaj ne bom menjala, otrok bo tudi tam prijavljen, čez kako leto bomo pa itak vsi trije na novem naslovu (ko se bomo preselili v hiško) [sm=smiley36.gif] za silvestrovo pa čisto možno, da bom že v porodnišnici, ker mi je na 3D UZ rekla, da je glede na velikost [sm=duda.gif] lahko že 31.12., PDP po UZ je 6.1., po zadnji menstruaciji (ki pa sploh ni ziher datum) pa 11.1., tako da po moje bo kar bolj kmalu. v vsakem primeru bova doma oz. v nizkem štartu [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|