Anonimen -> RE: Januarke 2010 - 2. del (1.10.2009 13:02:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic jutro! midva imava nakupljeno kar nekaj že. se pa počasi pripravljava na selitev, tako, da bomo potem rihtali tisto kar nama je še ostalo, da poštimava doma. pobelit je treba spalnico, v kuhinji nekaj malega poštimat, sobico za babyja tudi pobelit in postavit opremo. ni več tolko dela. ampak kolikor ga bo, ga bo. sem pa ravno včeraj naročila jogi za va posteljico, pa sem se odločila kar za dormeo. midva spiva na njem, in je res ok, tako, da upam, da bo baby zadovoljen z mojo izbiro. kleopatra28 olje od justa je ok, jaz ga uporabljam že celo nosečnost, ker me dajejo grozne migrene. malo pa mi res pomaga. probaj A res?No fino,samo da vem.Se mi zdi bolje kot tablete.sicer pri hudih glavobolih bolj malo pomaga,za tisti cas,ko pece,pa je ok.Tele migrene so res....mene dajejo ze tam nekje od 14leta. Jogi imam jaz se star,ker je bil komplet pri zibki od velike,zdaj za kinderpet pa nimam pojma kako se mu rece,naj bi bil dober,pa debelo prevleko ima se cez,ker,ko moja pije,je se kar nekaj mimo-caj,mleko,pa lepo jogi slecem in prevleko operem.Rjuha je seveda se vedno preko. Sprehodi pozimi-ampak seveda,da so potrebni.Samo ce bo prav fejst mraz,bomo morale malo zamakniti prvi sprehod,ne bo tako kot pri poletnih.Itak so fejst pokriti,svez zrak samo dobro naredi.V kaksnem hudem metezu pa seveda ne.
|
|
|
|