Žaži -> RE: Januarke 2010 - 2. del (25.9.2009 11:36:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca Naš bo tudi že od začetka v posteljci. Je predrago, da bi še košek ali zibelko kupovala. Malo bo sicer hecno, ker bo tako majhen in v tako veliki posteljci. Tiste, ki že imate otroke - ste se držale pravila, da mora dojenček spati na spodnjem delu posteljce, ker ima ob nogah potem oviro, da ne zleze pod odejo? Obstaja še kakšen trik? lp Hmm, dobra ideja, meni niti na misel ni prišla, spal je na "vrhu" posteljice pod baldahinom čisto normalno, nikamor ni lezel, pa kovterček je imel res super, čisto lahek, tako da me tudi ni bilo strah, da bi zlezel spodaj, pa saj sem ga tako vsake dve ali tri ure srečala ob dojenju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Je pa tudi en dober trik ta, da daš otroku okoli nogic in telesa blazino za dojenje v obliki črke U, tako da ne more lezti dol ali se kotaliti levo in desno, tako ga nekako zabarikadiraš, pa še na bok ga lahko tako daš ležati, brez da se prevrže na hrbet. Ali pa isto narediti s kakšno deko. Obstajajo pa tudi eni pripomočki, da otrok leži na boku, se ga nekako podstavi s tistim. No, jaz nisem ničesar od tega uporabljala, pa še spal je zelo hitro kar na trebuščku, čim je lahko sam glavico dvignil, ker je samo tako lepo in mirno spal.
|
|
|
|