Gwendolen -> RE: Januarke 2010 - 2. del (17.12.2009 11:20:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca Zdravo, tiste, ki ste na bolniški - ali se boste kaj oglasile v službi za poslovilca (s pogostitvijo sodelavcev)? Sama nekako nimam potrpljenja za vse organizirat. Za tisto morebitno darilo mi pa tudi ni tako mar. Kaj svetujete? Lep dan, Mojca Oj, jaz ne grem. Imajo jutri zaključek leta pa me niti povabili niso. Čeprav ne bi šla, saj imam 100 km do tja, na bolniški sem pa med drugim tudi s tem razlogom, čeprav ni uraden, samo je G rekel, da ni govora, da bi se vozila. Lahko bi me vsaj iz vljudnosti povprašali, ampak ... Pri nas velja veliko standardov obnašanja šefa do podrejenih - glede na to, kdo si in kako se pišeš. Prav zato tudi jaz ne bom prav nič pripravljala zanje, za malico sem jim enkrat vmes že dala, da so tajnice zorganizirale, to je pa tudi vse. Če se dobro razumeš z njimi in so odnosi med vami korektni in tudi nimaš prav daleč do službe, bi jaz na tvojem mestu pripravila kako malenkost. Mogoče samo kakšne sladice? Če se ti pa ne da, se ti pač ne da. Jaz samo vem, da se v tem stanju na kake morebitne zamere sploh ne bi ozirala. lp
|
|
|
|