Nattoule -> RE: Januarke 2010 - 2. del (29.11.2009 20:25:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Meni je edino žal, da imava tako majhno stanovanje, da nimava posebej otroške sobe. No na začetku bo še šlo ... kaj pa kasneje oz. ko bova imela še enega otroka [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Mah, upam da se nama kaj odpre. Enkica mi bomo na istem, pa bomo stirje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Lej na zacetku je itak skor vseeno, ker ni problema, ce je pikec pri vama v sobi. Potem boste pa ze nasli kaksen nacin. Moj sine ima ze dve leti pa pol in jaz opazam, da on rabi predvsem cez dan imeti svoj koticek, da je samo njegov. Zato sem se odlocila (selimo se v dvakrat manjse stanovanje od zdajsnjega!), da mu bom v kotu dnevne, ki HB dovolj velika, naredim kot z mizico in stolcki in igrackami, v njegov kot spalnice pa nalepim otroske nalepke za zid. To mu bo ustvarilo obcutek, da je nek del stanovanja njegov. Do takrat, ko se boste pa spet sirili (druzinsko) se bo pa morda le nasel nacin tudi za vecje stanovanje. Ne obremenjuj se, raje se predajaj lepim mislim na bodoce sladko cartanje v troje. Mmmmmmmmmmmmmmm, ni ga lepsega kot je imeti lastnega otroka v narocju, boste videle!
|
|
|
|