grahek85
|
Živjo punce! Nisem mela časa, da bi se usedla za rač., je bla ful gužva. V sredo sem namreč diplomirala Uf, blazno fini filing, vsakič ko se spomnem, se mi kar nasmeje Včeraj sem bla pa pri svoji gin. zaradi posteljice, pa je rekla, da naj nič ne skrbim, da se včasih tudi to zgodi. Ne rabim se nič posebno pazit, samo nama je spet odsvetovala... Do 28. tedna, ko bomo spet preverili stanje. Nimam pojma, kako bova dala to čez IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Mene je malo pokarala zaradi teže in tega da se naj ne brijem tam doli da se mi ne bi slučajno kaki tur naredil zaradi hormonske reakcije (sem mela malo mozoljčke ker sem se na frišno včeraj). No, meni se je nekaj takega naredilo kak dober mesec nazaj. Pobrila sem se za na morje, ko smo prišli nazaj se mi je pa začel delat mega big mozolj, ki je kmalu prerasel naziv "mozolj". K sreči je bil tako bolj v pregibu, kjer je mehka koža in se j vse lepo sčistilo, ko je bil na koncu. Se pa od takrat več ne brijem, samo malo pristrižem. Pa tudi to sem nazadnje še komaj, ker mi je že buši v napoto. Bo naslednjič moj dragec intimni frizer IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Pr men je pa en model sekal v ovinek in sledilo je čelno trčenje.... Poškodbe pa: sesuta razcefrana pljuča (manjka mi 3/4 pljuč na levi strani), skoraj iztrgano srce (ena majhna mišica ga je držala na mestu) sledilo je 2x reanimiranje na terenu in 1x na urgenci, izpahnjena leva rama, udarnina na lasišču (slediki sta 2 operaciji - pri prvi sem imela 180 šivov pri drugi pa so presadili kožo iz roke na lasišče), izpahnjeni obe koleni in natrgane vezi, izpahnene vretenca, vranica počena, huda udarnina v predelu rodil........... huh še kaj bi se najdlo......... samo da je za mano. Upam da moji otroci NE BODO motoristi ker si sploh ne morem predstavljati kaj sta prestajala starša Sem pa zelo srečna da sem lahko zanosila tako po naravni poti in nepričakovano saj mi niso nič lepega napovedovali takrat.................. Kika, vau... Ne morem verjet... Ti si prava borka, res, da si vse to uspela dati čez! Res neverjetno... Ne moreš si mislit, kako zelo ti privoščim, da je zdaj vse ok in da si srečno noseča IZVIRNO SPOROČILO: somic takrat ko so mi potrdili nosečnost, so našli na desnem jajčniku veliko cisto. no, vsaj mislili so da je cista, pa se je kasneje izkazalo, da je tumor. nihče ni bil optimist in smo samo čakali, da bom zgubila nosečnost. nič dobrih napovedi nisem imela. tako, da sem od samega začetka na bolniški na strogem mirovanju. na preglede pa sem hodila vsak teden! groza. sploh je bilo grozno. shujšala sem za skoraj 6 kg, s slabostmi sem pa itak imela takšne težave, da je bila groza. ampak smo le pregurali najbolj kritično obdobje in najin otroček se je lepo obdržal na mestu Uf, somic, ti si pa tudi borka taprave vrste! Kapo dol punce, res ste neverjetne! Upam, da bo vse ok z vama, res. Vidim pa, da si iz Nm. Jaz tudi Sicer sem večinoma v Lj zaradi študija pa moj ima tukaj službo. Me veseli, da je še kdo iz naših krajev tukaj na januarkah IZVIRNO SPOROČILO: somic kar pa se stekleničk tiče... menda so aventove do sedaj res bile najboljše, so pa trenutno te ki je cucelj v obliki bradavičke še boljše. tommee tippee se imenujejo. trenutno so v akciji v baby centru 3 kom za ceno 7.89 eur Ja te sem tudi jaz slišala, da so najboljše. Bi pa mela steklene, ne plastične, pa ne vem, če je možno se bom morala pozanimati. IZVIRNO SPOROČILO: somic je pa dobro, da sem doma, da imam čas preverjeti vse lastnosti, cene, akcije in podobne stvari. seznam se kar veča in veča. moj samo gleda kaj delam. sem pa skoraj cel dan za računalnikom in razmišljam kje in kaj bova kupila. hi hi, jaz tudi cel dan sem lahko na internetu, takoj mine! sem bla letos absolventka, tako da sem mela bolj malo obveznosti (razen par ur na teden sem delala kot varuška pa ratala sem gospodinja za v učbenik) in sem vse preštudirala. Zato sem pa prejšnji teden skoraj skup padla od jeze, ko sem izvedela, da sem zamudila akcijo za najin izbran voziček (pazi, še barva je bila taprava) - je bil za 24h namesto 440€ 310€ Uf, še zdaj bi se najrajš za rit ugriznila, če bi lahko, od same jeze... IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 Danes sva se z dragim odločila da bova kupila stanovanje ki sva ga hodila prejšnji teden gledat . Upam da nama bo šlo s kreditom skozi pol boma pa tudi midva na svojem. Samo upam da naju ne bo kaj prehitel, ker bi se lahko vselila komaj decembra. Ooooo, čestitam Super!!!! marijaa, čestitam za parček!! IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Hvala vsem za vzpodbudne besede. Zaenkrat je s tamalo in mano vse ok. Imam še uz na katerem mi bodo povedali kaj je vzrok bolečin (zdaj je že bolje jih skoraj ni več) sumili pa so na luščenje postlce vendar nisem krvavela hvalabogu tako da postlca pomoje ni. Uf, ok, me je že zvilo, ko sem prebrala, da si notri... Samo tako naprej andreja 07, ti pa tudi drži se - zdaj bo malo lažje, ko maš družbo IZVIRNO SPOROČILO: ellie Tiste, ki ste že imele morfologijo...koliko časa približno je trajal ta pregled? Meni je blo fino, je mela specializantko pri sebi in ji je vse na dolgo razlagala, tako da je blo pol ure vse skupaj Madona, pa sem priša do konca. Sem brala od torka dalje, 1h sem rabila Čveke
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 18.9.2009 11:32:25 >