alex17 -> RE: Januarke 2010 - 2. del (25.11.2009 16:24:07)
|
naja6, jaz sem imela na tadolgem 100g testu eno vrednost malo nad mejo, ostale pod njo, pa sem morala k diabetologinji na eno predavanje o varovalni prehrani in dobila listke za merjenje ketonov v urinu, potem sem imela kontrolo cukra 90 min po obroku in urina, je bilo vse OK, pa sem vseeno dobila aparatek za domače merjenje cukra iz prsta, ker gre baje proti koncu nosečnosti rado na slabše - me je bilo tega najprej zelo strah, ker ne prenašam pikanja in krvi, samo res nič ne boli in sem se čisto navadila, si merim 2-3x na dan in ni panike, vrednosti so pa tudi večinoma OK. sem si rekla, da je bolje, da vem pri čem sem, kot da ne bi vedela in bi jedla na tone sladkarij (ker mi ful pašejo) [sm=smiley36.gif] ker če so vrednosti dolgo časa nad dovoljeno mejo (6,6), to ni dobro za [sm=duda.gif] na zadnji kontroli me je zdravnica pohvalila, da so vrednosti v redu in da bo verjetno do poroda šlo samo z dieto- pa ne pazim kaj hudo, res ne... hvala za info o streptokoku B grahek!! bom jaz tudi na naslednjem pregledu rekla, naj me da testirat. čveke, lepo se mejte pa pazite nase in na pikice! [sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|