majčyca -> RE: Januarke 2010 - 2. del (21.11.2009 12:49:57)
|
Oj punce! Končno mi je spet uspelo malo za računalnik. Se prav vidi, da ko pride moj lubi domov, da imam veliko manj časa za računalnik, kot pa takrat, ko je v Nemčiji morava nadoknadit vse za nazaj in še za naprej Je pa lubi v sredo že pripeljal vso pohištvo, ki sva ga imela naročenega v Dipotu (omaro za obleke, omarico za čevlje, garderobno omaro in posteljico za najino pikico ), tako, da zdaj čakava samo še kuhinjo naslenjo soboto nama pridejo pobarvat stene na novo, potem pa počasi začnema s sestavljanjem pohištva že komaj čakam, da bom videla, kako bo vse skupaj izgledalo Sem pa zdaj tudi končala z MŠ (čeprav včeraj, ko je bilo zadnje predavanje, nisem mogla it), je pa mi edino žal, ker so nam najprej obljubili ogled porodnišnice, tisti dan, ko pa bi morale it, pa so iz porodnišnice sporočili, da so ogledi prepovedani in vsi obiski omejeni zaradi gripe bomo pa počakali do januarja in si vse ogledali do potankosti Zdaj pa vas grem malo prebrat za nazaj, ker vidim, da me čaka kar veliko dela, ste bile pridne pri čvekanju IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Vidim, da nekatere boste prale vse, nekatere ne, zdaj res ne vem, kaj naj naredim. Predvsem mi tista obroba za poseljico ne da miru (ker diši po novem in verjetno ni nevem kako čista) in pa podloga za lupinico, voziček itd... Jaz bom oprala vse, ker se da jajčka za voziček in košarica lepo slečt in lahko daš potem tisto blago v stroj, pa tudi obrobo bom oprala. Pa ste res pridne vse tiste, ki imate že vse pripravljeno za male pikice. Midva še stanovanje nimava do konca urejenega, upam, da bo nekje do polovice decembra stanovanje končano in tudi že vse očiščeno, potem pa pride na vrsto komaj pranje cotic za pikico in vse ostale stvari. Nekako sem si zadala cilj, da mora biti no novega leta vse pripravljeno. Saj prej pa mislim (vsaj upam), da nas ne bo nič presenetilo, glede na to, da imam rok komaj 21.1.2010. tinncyka - močno močno stiskam pesti, da bo vse ok in da se vse izteče, kot se mora ti pa se le kaj oglasi, ko boš lahko. IZVIRNO SPOROČILO: Enkica A že kaj veste v kakšni barvah boste letos okrasile smrekco in stanovanje? Jaz si še nisem nič pogledala kaj je letos v modi. Nekako računam, da si bom nakupila nove kroglice in ostalo, ker imam okraske že kar stare ... odkar sem se osamosvojila od staršev (že 10 let). Midva bova imela kar okraske, ki sva jih kupila pred 2 letoma, so pa rdeče in srebrne barve. Mi je bila smrekica vsako leto prav lepa, tako, da zaenkrat letos še nimam namena kupovati novih okraskov. Bova pa jo po mojem krasila kar 24.12., ker pride lubi verjetno komaj 23.12. domov, želim pa se, da bi jo krasila skupaj, tako, da ga bom kar počakala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] se pa zdaj najbolj obremenjujem, kaj mu naj nastavim pod smrekico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ve ste se že odločile, kaj boste svojim dragim kupile?
|
|
|
|