|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
16.9.2009 11:57:08   
nincy*
Ojlauser posted image

Se vam čisto pridružijem glede brcik, jst jiht tudi čitm samo spodaj. Pa kolk maste že velike trebuščke, jst sem v 22. t pa mam malega no sej bom v prihodnosti še jest poslala kako slikico.

Mene pa še zanima kdaj boste šle v materinsko šolo. Jaz ne vem ali naj gem oktobra ali novembra??

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 251
16.9.2009 12:00:56   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: nincy*

Ojlauser posted image

Se vam čisto pridružijem glede brcik, jst jiht tudi čitm samo spodaj. Pa kolk maste že velike trebuščke, jst sem v 22. t pa mam malega no sej bom v prihodnosti še jest poslala kako slikico.

Mene pa še zanima kdaj boste šle v materinsko šolo. Jaz ne vem ali naj gem oktobra ali novembra??

trebuščki se po moje zelo razlikujejo.

midva v materinsko šolo že hodiva, imam pa v skupini bodoče mamice v različnih stopnjah nosečnosti, tako da je prav zanimivo. ena pričakuje šele aprila, ena pa ima rok konec tega meseca. smo prav zanimiva skupinica.
jaz sem od samega začetka planirala da bom šla v septembru, ker potem, ko enkrat malo bolj zahladi, se mi ne da ravno preveč hodit od doma...

ne vem, pozanimaj se še malo na okoli in sama moraš najbolj vedeti kako ti bo vse skupaj najbolj ustrezalo glede tvojih urnikov

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nincy*)
Neposredna povezava do sporočila: 252
16.9.2009 12:28:18   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: nincy*

Ojlauser posted image

Jaz tudi nimam velikega, nosim bolj zadaj, pa kar nekaj me je skup pa eni govorijo, da se sploh ne vidi eni pa da se... No jaz zase vem, da se vidi oz. oblika se spreminja...

V šolo grem pa oktobra, ker še ne bo mrzlo pa rok mam v začetku januarja, tak da bolš da sem prej pripravljena...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu nincy*)
Neposredna povezava do sporočila: 253
16.9.2009 12:30:23   
lidijajenko
en lep pozdrav po fuuuull dolgmuu času, sem se kar mal zgubila vmes.

Evo moj roj.dan je 21.9.1984, takrat imam tudi morf. tako da bo lepo darilo če bomo kaj zvedl slučajno.user posted image

Trebuh raste in to ful, se mi zdi da je ful oz.je ful večji kot v prvi nosečnosti, tako da se že kar težko sklonim.
Zredila sem se za približno 2, 3 kg. Koliko ste se zredile ve? Brca pa tudi, še tako nežno, ampak ma kar ustaljen ritem.

Me zanima če bo katera šla v MŠ pa da je že rodila. Jz sem rodila 2008, pa ne bom šla, vsaj nimam namena jit v MŠ.

lep dan

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 254
16.9.2009 12:34:21   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: somic

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Uh, tisti fant, ko je umrl včeraj v prometni nesreči je so-sošolec od moje sestre, kar pomeni, da je star 18 ali morda 19 letuser posted image . Mu je pa avtobus prednost vzeluser posted image .

Somicuser posted image . Pa te nič ni strah, da bo se rak po telesu dalje širiluser posted image .

Meni se prav nič ne ljubi, pa moram do vikenda celo generalko narediti, ker praznujemo do tamalega 2 rojstni dan in pridejo nekateri moji sorodniki prvič sploh k nam na obiskuser posted image . Pa si vsak dan premišljujem kaj bi skuhala, da bi imela čim manj dela in priprav, pa da kako stvar lahko že dan prej pripravim, pa kakšno torto, uh, enih skrbiuser posted image

kaj pa naj naredim? seveda me skrbi. kakšnih konkretnih testov mi ne morejo delat zdaj, me pa spremljajo na uz in kri dajem redno. tako, da če bi bilo kaj bolj resnega, mislim, da bodo ukrepali hitro. čeprav upam, da ostane tako kot je, ker me malo skrbi operacija med nosečnostjo. je kar precej minusov pri vsem tem. bomo vidli kaj in kako bo naprej.

bolj kot se sikeram, slabše je za mene, je res? al, kaj bi ti naredila?

Joj somic, oprosti, čisto nič slabega nisem mislila s tem vprašanjem, zanimalo me je čisto iz tvojega človečkega vidika, če te je kaj strah, da bi se ti razširil po celem telesu, nisem pa seveda noben zdravnik, nisem v tvoji situaciji, pojma nimam kako bi ravnala, res nisem nič slabega mislila, hotela sem te samo vprašati, ali imaš kaj strahov, da bi bilo lahko tisti najhujši scenarij.......user posted image
Oprosti, vsekakor ti držim pesti da bo se vse srečno končalo, da se nikakor ne bo razširil in bosta lahko imela še dva željena otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 255
16.9.2009 12:35:31   
D.anna 76
Se vam že tako dolgo nisem oglasila, da ste med tem že prešaltale na 2. del.

Pretekli petek sem imela pregld pri G. Vse je o.k., mali je živahen in ima že blizu pol kg. Je pa fantek, tako da bo moj 15 mesečni Maks dobil bratca. Naslednji pregled imam pa 16.10.

Glede stekleničk imam pa jaz tako izkušnjo pri prvem, da sem jo rabila šele po 6, 7 mesecu, ko sem začela dodajati gosto hrano saj sem do takrat polno dojila, dojenje pa je trajalo do njegovega 11. meseca  in pol oz. do takrat, ko sem ugotovila, da sem ponovno noseča. Če dojenje steče normalno in ima mama dovolj mleka ni nobene potrebe po dodajanju druge tekočine tja do 6 - 7 meseca.

Drugače pa jutri z družino odhajamo še na zadnje letošnje počitnice in sicer na Kreto. Tako da grem zdej mal pogledat kaj še rabim nakupiti za seboj.

Lepo se imejte in božjte svoje bušije.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 256
16.9.2009 12:39:32   
majčyca
Jaz sem se prijavila v MŠ in začnem 16.11., traja pa 1 teden user posted image

D.anna76 - uživajte na morju!!!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 257
16.9.2009 12:39:38   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko

Me zanima če bo katera šla v MŠ pa da je že rodila. Jz sem rodila 2008, pa ne bom šla, vsaj nimam namena jit v MŠ.

lep dan

Tudi jaz sem rodila 2008 tako da ne bom šla na MŠ, saj ni nobene potrebe po tem, pa tudi dragemu ni potrebno it, gre samo po tisto potrdilo o opravljenem tečaju da bo lahko prisoten pri porodu.

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 258
16.9.2009 12:43:10   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: somic

Uh, tisti fant, ko je umrl včeraj v prometni nesreči je so-sošolec od moje sestre, kar pomeni, da je star 18 ali morda 19 letuser posted image . Mu je pa avtobus prednost vzeluser posted image .

Somicuser posted image . Pa te nič ni strah, da bo se rak po telesu dalje širiluser posted image .

Meni se prav nič ne ljubi, pa moram do vikenda celo generalko narediti, ker praznujemo do tamalega 2 rojstni dan in pridejo nekateri moji sorodniki prvič sploh k nam na obiskuser posted image . Pa si vsak dan premišljujem kaj bi skuhala, da bi imela čim manj dela in priprav, pa da kako stvar lahko že dan prej pripravim, pa kakšno torto, uh, enih skrbiuser posted image

kaj pa naj naredim? seveda me skrbi. kakšnih konkretnih testov mi ne morejo delat zdaj, me pa spremljajo na uz in kri dajem redno. tako, da če bi bilo kaj bolj resnega, mislim, da bodo ukrepali hitro. čeprav upam, da ostane tako kot je, ker me malo skrbi operacija med nosečnostjo. je kar precej minusov pri vsem tem. bomo vidli kaj in kako bo naprej.

bolj kot se sikeram, slabše je za mene, je res? al, kaj bi ti naredila?

Joj somic, oprosti, čisto nič slabega nisem mislila s tem vprašanjem, zanimalo me je čisto iz tvojega človečkega vidika, če te je kaj strah, da bi se ti razširil po celem telesu, nisem pa seveda noben zdravnik, nisem v tvoji situaciji, pojma nimam kako bi ravnala, res nisem nič slabega mislila, hotela sem te samo vprašati, ali imaš kaj strahov, da bi bilo lahko tisti najhujši scenarij.......user posted image
Oprosti, vsekakor ti držim pesti da bo se vse srečno končalo, da se nikakor ne bo razširil in bosta lahko imela še dva željena otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image

ti porosti meni

vidim da ena drugo nisva dobro razumeli. nisem nič slabo sprejela tvoje vprašanje. takšnih in drugačni vprašanj sem že vajena.

nič skrbet!

oprosti zaradi nesporazuma, ok?

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 259
16.9.2009 13:44:19   
Žaži
Somic user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 260
16.9.2009 14:37:36   
Nattoule
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Še eno vprašanje imam - tiste, ki ste že kupile stekleničke za svoje pikice - katero znamko ste kupile? Jaz sem razmišljala o Avent-ovi, danes pa mi je sestra omenila, da obstajajo neke nove, ki imajo cucelj v obliki bradavice in da so baje ful dobre...

Majčyca to so Tomee Tippee, jaz sem jih kupila pri prvem in so res fine, pa še luštne na pogled. Moj pikec sicer ni maral flaške, kljub temu, da sem morala nazaj v službo že po treh mesecih in je bil to edini način, da dobi kaj v trebušček. Sem si pumpala mleko ga je dobil po flaški, samo je lump raje zamenjal svoj ritem in je čez dan popil minimalno za preživetje (res tam 30 ML!!) ostalo pa čez cel popoldan in čez noč in sva res na vsako uro in pol dojila ponoči. Sem potem brala, da je to običajno pri pikcih, če grejo mamice zgodaj nazaj delat.

No, hotela sem pa to povedat, da enkrat je dobil vmes v usta Aventovo flaško, pa je čist ponoru, ker ima Tomee res tako bolj podobno prsim.

Aja, dojila sva se pa do 26 meseca :).

Mamica lepega fantina, rojenega 18.04.2007 in male pupike rojene 14.01.2010.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 261
16.9.2009 14:54:04   
Žaži
Jaz sem imela vse od Aventa, od flašk, dude, magičnega lončka......zelo zadovoljna, naj bi kolike preprečevale, no, pri mojemu je celo bilo nekaj na tem, ker sem dojila samo 3m in je kolike imel, ko pa sva pol na flaško prešaltala je pa bilo vsak dan boljše, dokler jih ni več imel.

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 262
16.9.2009 15:23:44   
tweety83
Tudi jaz sem kupila Aventov komplet stekleničk, pa dve Aventovi dudici 0-3. Zraven previjalne so mi podarili še Aventov sterilizator z dvemi steklničkami in še en komplet teh stekleničk.... Tak da bi lahk imela kr dvojčkeuser posted image  

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 263
16.9.2009 15:28:31   
Nattoule

Jaz sem imela vse od Aventa, od flašk, dude, magičnega lončka......zelo zadovoljna, naj bi kolike preprečevale, no, pri mojemu je celo bilo nekaj na tem, ker sem dojila samo 3m in je kolike imel, ko pa sva pol na flaško prešaltala je pa bilo vsak dan boljše, dokler jih ni več imel.

Žaži, ah sej verjetno je to bolj stvar navade. Če otroka navadiš na eno flaško, po moje ne mara druge.

Ti pa moram rečt, da kolike ponavadi minejo pri štirih mesecih. Ne vem, če je glih Avent za to zaslužen ;).

Mamica lepega fantina, rojenega 18.04.2007 in male pupike rojene 14.01.2010.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.9.2009 15:44:10   
sisi77

jaz sem tudi naročena 16.11, tako da si bova lahko izmenjali mnenja user posted image

Nattoule ja kako to da si šla že po 3 mesecih v službo??

Danes sva se z dragim odločila da bova kupila stanovanje ki sva ga hodila prejšnji teden gledat user posted image . Upam da nama bo šlo s kreditom skozi pol boma pa tudi midva na svojem. Samo upam da naju user posted image ne bo kaj prehitel, ker bi se lahko vselila komaj decembra.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 265
16.9.2009 15:46:08   
ellie
Jaz pa največkrat čutim brcike tam okrog popka...oz. kak cm pod  popkom. V 21. tednu mi je na UZ G pokazala, kako je obrnjen...in ima res tam nogice. Ampak se je vmes obrnil kontra...ker me je nekam dol brcaluser posted image  Zdaj pa spet čutim pri popku. Včeraj zvečer je bilo prav pestro. Sva z mojim gledala tv...oz. jaz sem bolj spala, moj pa je gledal neko oddajo in men podplate masiraluser posted image  in je dal potem roko na trebuh...in je dobil tako brco, da sem še jaz čez njegovo roko čutila...menda se je za 2cm vse premaknilo venuser posted image  in potem je bil čist srečnuser posted image

nincy* midva bova šla MŠ oktobra. Ker novembra zna že bit kaj slabše vreme...in se mi verjetno ne bo dalo več toliko okrog hodit.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 266
16.9.2009 15:49:07   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

jaz sem tudi naročena 16.11, tako da si bova lahko izmenjali mnenja user posted image

Nattoule ja kako to da si šla že po 3 mesecih v službo??

Danes sva se z dragim odločila da bova kupila stanovanje ki sva ga hodila prejšnji teden gledat user posted image . Upam da nama bo šlo s kreditom skozi pol boma pa tudi midva na svojem. Samo upam da naju user posted image ne bo kaj prehitel, ker bi se lahko vselila komaj decembra.

Glede na to, da si iz Ptuja, predvidevam, da boma hodile celo skupaj v MŠ user posted image saj greš verjetno v Zdravstveni dom?
Pa čestitke za stanovanje user posted image user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.9.2009 16:47:21   
marijaa
Danes sem imela morfologijo. Imela bova parček, tako je vsaj bilo danes ugotovljeno. Punčka je kar precej majnša od fantka, sicer je pa vse o.k. Pregled imam pa 28.9
zmajčica Sicer verjetno z veliko zamudo vendar iz srca iskrene sožaljeuser posted image . Naj večno živi v tvojem srcu, nanj te bo pa spominjala vsaki dan vajina hčerkica.
Verjetno se je to moglo zgodit, ko sem bila na dopustu ali pa ko me dolgo ni bilo gor, ker sem imela preveč učenja, dela in bolanega Patrika.
kika99 Res si prava borka! user posted image user posted image user posted image Zelo žalostna zgodba. Naj se ti od zdaj dalje dogajajo le lepe reči. Sem zelo vesela, da je s tvojo pikico vse o.k.Me je kar srh spreletel, ko sem prečitala kaj vse si prestala
sonic Ojoj, stiskam pesti, da se bo vse srečno končalo, da rodiš zdravegauser posted image  in nato premagaš to prekleto bolezen.
ksenči Tudi tebi in tvojemu sinku želim vse dobro.
stekleničke Jaz sem v soboto kupila v baby centru 2 x 3 stekleničke tommee tippee in 2 veliki aventovi z ročaji in ščetko za čiščenje. Jaz sem prvič tudi imela aventovo veliko sploh nisem uporabljala, ker sem ga dojila do 14 mescev, tako , da je iz flaške pil zlasti le vodo, pa občasno sok ali čaj, a sem bila zadovoljna. Sem hitro ga ga začela na lonček navajat. Se da fajn umit. Tudi magični lonček sem imela aventov. No tokrat za oba ziher ne bom imela dovolj mleka in mi bodo prišle flaške bolj prav.
materinska šola Jaz sem hodila februarja 2007, aprila sem rodila. Tokrat ne bom.
Brcanje Ja eden brca bolj spodaj, drugi pa desno zgoraj. Zelo sta aktivna oba.
A ve tudi hodite vsakih 20 minut lulat? Prav nadležno mi je to! Kaj šele bo?

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.9.2009 16:58:43   
tweety83
Jaz sem pa že dala skozi materinsko šolo in sicer v začetku septembra v konjicah in je blo ful fajn - jaz osebno jo priporočam vsem.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 269
16.9.2009 17:05:01   
quellle
Danes sem imela morfologijo in je zaenkrat vse okuser posted image .
Glede brcik jaz jih čutim tako nežno, kot bi me s prstom pritisnil ob trebušno steno sem pa 20t6d.
Jaz sem pri prvem mela flaške od aventa in jih imam za sedaj tudi, v bistvu drugih niti ne poznam.
Mene pa občasno boli v spodnjem delu trebuha in odkar jemljem magnezij je boljše, a ne čisto, se mogoče še kateri to dogaja? a gre mogoče za raztezanje vezi, maternice?
Zmajčica tebi pa svaka čast dobro prenašaš vse skupaj in pošiljam ti user posted image .
Lepo se mejte

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 270
16.9.2009 17:38:59   
nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: quellle

Mene pa občasno boli v spodnjem delu trebuha in odkar jemljem magnezij je boljše, a ne čisto, se mogoče še kateri to dogaja? a gre mogoče za raztezanje vezi, maternice?

Jap, to bo to... Mene tud včasih boli, sam če je predolgo, zelo boleče ali te boli v intervalih se je treba it pokazat.

< Sporočilo je popravil nincrli -- 16.9.2009 17:39:44 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 271
16.9.2009 18:57:29   
tinncyka
jaz imam pa danes tako slab dan da bom znorela, sem se v šoli tako skregala z eno profesorco da sploh ne vem če bom naredila ta predmet, se je neki pizdila na mene pa sploh nise bila nič kriva - je rekla da sem zdaj pri njej samo številka in če znam znam če pa ne znam pa ne znam - tako da bo šlo teško skoziuser posted image

Jaz bi pa vprašale če se je katera vpisala za MŠ v Celju? bi se sama tudi vpisala pa ne vem kako to gre, mi lahko katera razložiuser posted image

jaz pa danes nisem čutila brcikuser posted image - mogoče kdaj pa kdaj kaj čisto rahlega ali se mi je pa samo zlo - upam da ni kaj narobeuser posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 16.9.2009 18:59:38 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 272
16.9.2009 19:05:48   
andreja 07
čer

a ima katera številko od miklarom? če je v LJ že prestavljena da jo obiščem mi je sam čez hodnik

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
16.9.2009 19:18:14   
somic

Somic user posted image user posted image

a sva ok? ni zamere? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 274
16.9.2009 19:20:35   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Nattoule

Še eno vprašanje imam - tiste, ki ste že kupile stekleničke za svoje pikice - katero znamko ste kupile? Jaz sem razmišljala o Avent-ovi, danes pa mi je sestra omenila, da obstajajo neke nove, ki imajo cucelj v obliki bradavice in da so baje ful dobre...

Majčyca to so Tomee Tippee, jaz sem jih kupila pri prvem in so res fine, pa še luštne na pogled. Moj pikec sicer ni maral flaške, kljub temu, da sem morala nazaj v službo že po treh mesecih in je bil to edini način, da dobi kaj v trebušček. Sem si pumpala mleko ga je dobil po flaški, samo je lump raje zamenjal svoj ritem in je čez dan popil minimalno za preživetje (res tam 30 ML!!) ostalo pa čez cel popoldan in čez noč in sva res na vsako uro in pol dojila ponoči. Sem potem brala, da je to običajno pri pikcih, če grejo mamice zgodaj nazaj delat.

No, hotela sem pa to povedat, da enkrat je dobil vmes v usta Aventovo flaško, pa je čist ponoru, ker ima Tomee res tako bolj podobno prsim.

Aja, dojila sva se pa do 26 meseca :).

jaz sem jih kupila ravno danes!

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?