somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži IZVIRNO SPOROČILO: somic IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Uh, tisti fant, ko je umrl včeraj v prometni nesreči je so-sošolec od moje sestre, kar pomeni, da je star 18 ali morda 19 let . Mu je pa avtobus prednost vzel . Somic . Pa te nič ni strah, da bo se rak po telesu dalje širil . Meni se prav nič ne ljubi, pa moram do vikenda celo generalko narediti, ker praznujemo do tamalega 2 rojstni dan in pridejo nekateri moji sorodniki prvič sploh k nam na obisk . Pa si vsak dan premišljujem kaj bi skuhala, da bi imela čim manj dela in priprav, pa da kako stvar lahko že dan prej pripravim, pa kakšno torto, uh, enih skrbi kaj pa naj naredim? seveda me skrbi. kakšnih konkretnih testov mi ne morejo delat zdaj, me pa spremljajo na uz in kri dajem redno. tako, da če bi bilo kaj bolj resnega, mislim, da bodo ukrepali hitro. čeprav upam, da ostane tako kot je, ker me malo skrbi operacija med nosečnostjo. je kar precej minusov pri vsem tem. bomo vidli kaj in kako bo naprej. bolj kot se sikeram, slabše je za mene, je res? al, kaj bi ti naredila? Joj somic, oprosti, čisto nič slabega nisem mislila s tem vprašanjem, zanimalo me je čisto iz tvojega človečkega vidika, če te je kaj strah, da bi se ti razširil po celem telesu, nisem pa seveda noben zdravnik, nisem v tvoji situaciji, pojma nimam kako bi ravnala, res nisem nič slabega mislila, hotela sem te samo vprašati, ali imaš kaj strahov, da bi bilo lahko tisti najhujši scenarij....... Oprosti, vsekakor ti držim pesti da bo se vse srečno končalo, da se nikakor ne bo razširil in bosta lahko imela še dva željena otroka ti porosti meni vidim da ena drugo nisva dobro razumeli. nisem nič slabo sprejela tvoje vprašanje. takšnih in drugačni vprašanj sem že vajena. nič skrbet! oprosti zaradi nesporazuma, ok?