somic -> RE: Januarke 2010 - 2. del (14.11.2009 15:59:09)
|
ja, res je, da se nam življenje spremeni, sploh nam, ki pričakujemo prvič. mislim, da je skoraj normalno tak, kot si opisala ti, pri meni je ravno tako. prej sem dala kar precej denarja za obleke, čevlje in podobno, zdaj enostano to ne pride na vrsto... no, da ne bo kakšne pomote, sem si kupila par stvari, samo res ni to več tako kot je bilo včasih. za naše drage bodoče očkate pa je to toliko bolj "novo", kot za nas- pri nas se mi zdi, da je to na nek način prirojeno, samo je pa res lepo videt, da se naši dragi tako zanimajo za bebice. moj je sicer nekaj dni nazaj izjavil, da ga je malo strah, da ne bo malega kako nerodno prijel, da bi ga poškodoval... bogi, imam občutek, da se res boji,da ne bo znal z dojenčkom, samo mislim, da bo to kmalu prišlo samo od sebe. hočeš nočeš. čakam da pride domov, da se zmeniva kdaj bova šla v lj v mothercare pogledat- rabim sicer nič več za kupit, samo vseeno me firbec matra. se spomnim, še ko je bil prej mothercare odprt, sem vedno tam kupovala za nečakinjo, je že takrat bilo full zanimivo, zdaj, ko bo pa za mojo bebp, bo pa tolk bolj!
|
|
|
|