alex17 -> RE: Januarke 2010 - 2. del (9.11.2009 12:26:28)
|
hojla! sem bila zjutraj na Polikliniki na kontroli dnevnika, kamor si vpisujem vrednosti meritev glukoze v krvi in me je pohvalila, da so kar v redu vrednosti, parkrat sem imela celo prenizko (okoli 2,1-3,0), tako da si moram privoščiti še kak povečerek [sm=smiley36.gif] pa se sploh ne držim zelo nazaj pri "prekrških", si kar pogosto privoščim čokolado pa štruklje ipd. [sm=smiley36.gif] jutri mam spet zobarja, da mi porihta še en zob, drug teden pa spet ginek. redni pregled in še en UZ, se mi zdi, da sam še okol dohtarjev letam, tok še nikol do zdaj [sm=zmeden.gif] mam že precej minus ur v službi, pa se ne sekiram preveč, ker če bi bla zaj... bi bla lohk že kr neki časa na bolniški [sm=smiley36.gif] tako da upam, da se tega zavedajo... uh, masaža - a je tud kje v LJ takšna masaža za nosečke, ker v Portorož in kam delč ziher ne bom hodila?? bi pa ful šla [sm=smiley17.gif] nekaj še nisem zasledila na tem našem forumu - ali gre katera na akupunkturo pred porodom za lažji porod?? sem od dveh kolegic slišala, da se ful splača, sta obe rodile kot bi mignil, samo je baje, kolkr vem, samo v termah Dobrna in CE porodnišnici... no, če katera ve za kje bližje LJ, bom vesela odgovora! [sm=smiley1.gif] punce, ki vas matra zdravje, držte se in vam želim hitro okrevanje!! [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|