tečajnica -> RE: Poklicni tečaj - predšolska vzgoja (9.9.2009 17:58:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanja22 oj, js sm 2 leti nazaj delala poklicni tečaj na Zarisu v Lj. Glede cene se pozanimej pri njih, ker se je sigurn kej že spremenil. Drgač majo pa to večine ljudskih univerz. Sam vem, da nenkje ni ravn dbr zorganiziran...tukej je blo super, use je blo tko kot mora bit. še za kakšen izpit se je dal zment čist ekstra datum in uro in si pač pisou pri organizatorki. Predavanja mislm da so bla ob 16.uri, nekje 2-3x na teden. Niso bila obvezna, tko da če pač ne moreš, ne greš. Je pa fajn če si tam, ker veliko odneseš, sploh pri glasbi, ki je (če nisi hodila v glasbeno) kar precej težka. če te še karkoli zanima, pa vprašej, lp O, hvala za izkušnjo iz prve roke :) Na predavanja bom vsekakor redno hodila, ker se bom tako največ naučila. Daj mi povej, a so se tebi izpiti zdeli težki oz. koliko si se za posamezen izpit učila? Rada bi se psihično pripravila ;) Po tolikih letih mi je vse novo, kar se učenja tiče, saj sem obiskovala razne tečaje, ampak to ni tako resno kot takole izobraževanje. Hvala za razumevanje, vem, da sem trenutno čisto preplašena, ne bi pa rada cincala zaradi trapastih pomislekov ;)
|
|
|
|