mišika -> naši punčki je zrasel lulček (6.6.2005 11:11:06)
|
to vam pa res moram povedat!Noseča sem 7 mesecec, PDP imam 3.8., že od morfologije naprej na vseh UZ mi je G rekla ja pri tebi se pa tako lepo vidi da ti kar ziher povem da boste imeli še eno punčko, doma imam namreč prvošolarko in z G smo se privat spoprijateljili saj je tudi ona rodila prvo deklico leta 1998 takrat kot jaz in sva bile v porodni skupaj. V petek pa sem imela v 31. tednu spet UZ in sem ji čisto na koncu omenila da naj mi še enkrat potrdi spol, ker jaz imam doma že vse v rdeči in roza barvi od Quinniya pa do oblekic ki sem jih nekaj tednov nazaj dala tudi v album tukaj na RR. Pa mi ona reča ali sem ti res obljubila punčko, namreč jaz vidim da ji je zrasel lulček, še boljše da so ji zrasla jajčka. Še dobro da sem ležala, namreč presenečenje je bilo za mene res veliko. Ko je še enkrat preverila in obrnila ekran tudi meni sem tudi sama laik lahko videla dve zelo lepi kroglici, jajčka namreč. Potem pa en velik smeh in pogovor z njo zakaj in kako za vraga je 6 mesecev videla punčko sedaj naenkrat pa fantka. Veselim se tega otroka bolj kot vsega drugega in seveda je moj mož pričakoval v drugo fantka, midve z hčero pa spet obratno bolj sva bili za punčko... in sedaj bomo imeli fantka...Ha, ha. Možek je v petek bil tako vesel da je kar telefonaril okrog in govoril da on pa ja ve kaj je naredil, ali kaj? V soboto sem šla v BC in zamenjala nekaj stvari, ki so bile kupljene očitno za deklico, krilca in oblekce, ki jih naš fantek res ne bo potreboval. Quinniya Buzza bom pa kar zadržala v RED FLAME barvi, pa saj se tudi fantki lahko vozijo v bordo rdečih vozičkih, kajne? Hočem vam povedat da ne vem če ima res smisel spraševati za spol, tako kot sva midva vprašala že na morfologiji, ker naju je pač zanimalo in smo sedaj že kar nekaj časa božali mojega bušija in govorili naši Paulini kako se je že veselimo. Le kaj si je mislim naš fantek ta čas???
|
|
|
|