|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malo za šalo malo za res
6.10.2009 21:26:05   
tanjusi
aj pa to: http://home.amis.net/radtest3/taoin/STRANI/clanki/arhiv/spoceti%20zdrav%20otrok.htm

zelo zanimivouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.10.2009 21:41:25   
nmagk
Mi smo obe punčki naredili po izračunu.Najprej sta bila dva fanta,ker sem si želela punčke in ker imam zelo redno M sem si izračunala,seksali smo 5 dni pred O tisti dan in naslednji potem pa nič več,ker sem zelo plodna je ratalo v prvo in res je bila punčka,nato smo se malo zaštrikali po domače in spet sem bila noseča,vendar je bil spet fant,ker pa smo se odločili še za petega bebija sem hotela spet punčko in probali smo po enakem izračunu in glej spet imamo punčko sedaj staro 6 mesecev.Naj pa povem še to,mogoče je kaj vplivali na to tudi to,da smo obe punčki naredili na morju,na toplem in obe sta aprilčici.Je pa baje tudi nekaj na tem,da če ima moški svoje premoženje bolj na toplem,da je večja možnost punčke,ker so bolj trpežne.Ne vem ali se nam je usralo dvakrat ali pa bo res kaj na tem.Moraš pa imeti kar redne M,da si lahko potem točno izračunaš dan O in potem odšteješ 5 dni.
Mi ne bomo več računali,ker smo zaključili,5 jih je dovolj.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.10.2009 16:01:59   
tanjusi
seksali smo 5 dni pred O tisti dan in naslednji potem pa nič več,ker sem zelo plodna je ratalo v prvo in res je bila punčka

tole mi daje upanjeuser posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?