par vprašanj?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

SANDY -> par vprašanj?? (6.6.2005 10:50:25)

Sicer nisem komplikator, pa me vseeno neki zanima!
Čez 12 sni gremo na morje. Katera krema je fajna za opekline(upam da jih ne bo pa vendar)
gremo v apartma, pa razmišljam a nej sabo toaster, za ene 4x a se mi sploh splača.
Vem da gre zravn letos zihr stol za hranjenje.

Pa še to letos upam da, jeseni bova šla v London za teden dni. Tamala bo ostala pr babic. Jest mam že zej slabo vest oz. sploh ne vem kako bom zdržala teden dni brez otroka, samo vem pa če jo vzamem sabo, da od Londona ne bomo veliko imeli! Kako naj se znebim slabega občutka :hudicek:

:sloncek::sloncek:

baguSka -> par vprašanj?? (6.6.2005 10:52:26)

- Kamagel za opekline - odličen, preizkušen
- brez toasterja - boljši je sveži kruhek
- slabega občutka se pomoje ne morš kr tko znebit :zmeden:

PiaM -> par vprašanj?? (6.6.2005 10:53:44)

Kamagel ali fenistil, najboljš je pa navaden jogurt, ki fajn hladi in ven potegne vročino.Tud pri alergiji pomaga.
Toasterja se tud men ne bi dalo zraven nosit.

SANDY -> par vprašanj?? (6.6.2005 10:55:32)

o baguška super..
svež kruhek na Hrvaškem je NOR!! sam toast ma tamala ful rada. Ma bomo že kej skombiniral ;)

Pia73 -> par vprašanj?? (6.6.2005 11:00:02)

Ti je že baguska vse odgovorila,......

kalimero -> par vprašanj?? (6.6.2005 11:00:56)

Za zdravit opekline -jogurt. Še bolje pa, da sploh nimaš tega problema.
Toasterja jaz ne bi vlekla s sabo, boste že preživeli.
Kar se pa tiče slabe vesti zaradi Londona. Vidva bosta uživala, mala bo uživala, babi bo uživala. Ergo? Fajn se imejta.

Anonimen -> par vprašanj?? (6.6.2005 11:01:28)

U, dobr da si me spomlna na toaster - jaz ga bom pa vzela letos s sabo.

Kar se opeklin tiče, bolje da do njih ne pride :)- Če pa že, pa maš gor že recepte.

Anonimen -> par vprašanj?? (6.6.2005 11:05:58)

Za opekline, tudi take mehurjaste (ko se spečeš z likalnikom, vročo vodo, paro, ognjem...) je najboljši Vesta gel. V lekarnah ga že zdavnaj nimajo več imajo pa ga v DM. Je tak prozoren gel, narejen iz aloa vere, ki ga daš na svežo opeklino. Če se še ni naredil mehur, se bo mesto lepo zacelilo brez vsakršnih posledic. Če je že mehur, lajša bolečino, saj prijetno hladi.
Jaz ga uporabljam tudi po sončenju, če me kje preveč ožge.
Zelo priporočam!

Anonimen -> par vprašanj?? (6.6.2005 11:06:14)

Šentjanževo olje je res super za opekline.
Za slabo vest pa en aspirin in prepričat glavo, da pomaga...

Grascakinja -> par vprašanj?? (6.6.2005 11:07:22)

Za opekline tea tree ali pa ognjičeva krema.
Toaster doma.
Slabga občutka se ne boš znebila, sam to še ni razlog da doma ostaneš.

viv_ -> par vprašanj?? (6.6.2005 11:37:53)

- stolček za hranjenj:
mi imamo takega, ki se ga prišraufa na mizo in ga vedno vozimo s seboj. Pride prav in je res super. Naša ima sedaj 13,5 kg pa jo še vedno lahko damo v ta stol.

- slaba vest:
midva sva bila za 1. maj en teden v Barceloni, sama. Je pa tako, prva dva dni imaš slabo vest, potem je OK, zadnja dva dneva ti je pa dolgčas po ta mali. Tolažiš se s tem, da ji je pri babici super in da tudi babica uživa, ampak vseeno. Se nama pa zdi, da nama je kar malo zamerila da sva jo pustila ves teden. Je v vrtcu zjutraj spet malo jokala, pa zvečer je imela včasih proteste zaspat in tako...
Ampak uživajta, ker LONDON JE SUPER!

lp viv!

Marjetika -> par vprašanj?? (6.6.2005 11:52:16)

Vzemita pupo zraven!!! Kaj pa Šeruga, ki potuje s celo familijo?!?! Veš kako bo mala ponosna, da je bila v Londonu! Še ko bo večja in bo imela slike, bo važna, da je že tako mičkena potovala...

viv_ -> par vprašanj?? (6.6.2005 11:55:28)

Marjetika - to ne gre vedno. Pa včasih prav paše malo oddiha... Saj se da tudi z otrokom, ampak koncept potovanja je potem povsem drugačen...

Stran: [1]