Anonimen -> RE: Razlika v letih med zensko in moskim? (11.9.2009 8:00:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Prosila bih te da me pustis pri miru,nc nism grdo pisala za tebe stoga te prosim da nepises takih besed,ne poznas me sstoga ni lepo tko pisat! Hvala! Ma `lej ti njo, enostavno ne moreš da verjameš! Kako prekleto enostavno se da spremenit v svetnico, med drugim tudi zaradi take vrste hinavščine zamerim religiji. Vidim da ti spomin peša premo sorazmerno z nabijanjem postov na tem forumu. Če človek našiba tolko sranja v enem tednu valjda, da se ne more spomnit kje je vse odložil svoj kakec. Okej, zdaj pa resno draga moja "Sreča in ljubezen" (zanimiva besedna igra, ne razumi jo dobesedno). Če si že tako nepotrpežljiva s pisanjem postov in zabadanjem nosu v vsako luknjo, potem sprejmi, da bo vsaj iz ene luknje enkrat pošteno zasmrdelo. Mogoče bi kdaj raje stopila na žogo, pogledala okrog sebe, ugotovila da nisi sama, ne pa da takoj pokaš po golu, itak gre vse mimo. Vidim, da se še ne znajdeš ravno najbolje. Samo stopiš skozi vrata v novi prostor med nove ljudi, ki jih, bajdvej, TI ne poznaš, že se širiš in mahaš, ubodeš nekomu svoj komolec, potem pa se čudiš zakaj si jih dobila po nosu. Resnično, ne morem določiti ali si samo tako otročje naivna in razposajena (potem naj ti bo) ali pa pomalo bolehno narcisoidna (tega ti ne toleriram, ker jo preveč povezujem s pretirano človeško predrznostjo in aroganco). Kakorkoli, dobrodošla na forum. Se opravičujem za malo digresijo, obljubim da ne bom več! kako samo lažem...
|
|
|
|