Gina -> RE: Mislite, da ste jim še privlačne? (11.9.2009 21:07:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Ja, saj tako mislim, da me je ravno prav, tako no, prav fajn se počutim sama v sebi [sm=smiley36.gif] . Me pa preseneča vsake toliko, ker imajo eni mene za predebelo. Z izjavami me spravijo v smeh, ker sebe ne dojemam tako, hkrati pa se mi smilijo, ker so tako zelo strogi do sebe in drugih ter podlegajo novodobnim standardom preklastih manekenk. Evo, tole sem mislila rija. Ljudje so preveč kritizerski. Iščejo kaj je slabega na ljudeh. Iščejo nepopolnosti, melnkosti in jih naredijo za slona. Ankica je suha, pa pravi, da nekdo vidi na njej nekaj debelega. Verjamem ji, poznam podobne, mnogo njih. To jasno kaže na bolezen v možganih tistih ljudi, ki to tako vidijo. Nekaj ni ok z njimi, da jim vid dela, vidijo, da j ečlovek suh, pa vendarle imajo v možganih popačeno sliko. Zastrupili so se s tem,d a ne razmišljajo več s svojimi možgani, ampak razmišljajo kot jim narekujejo mediji, hkrati pa imajo toliko oprane možgane, da verjamejo, da je to njihovo lastno razmišljanje. Zato se strinjam z Ankico, tudi meni se zdijo "oprani" in se mi hkrati smilijo. Ful.
|
|
|
|