Felicita -> RE: sluzasti strdki pri M (8.9.2009 19:06:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen KT povzročijo splav oplojenega jajčeca - to so strdki pri menstruaciji. to pa ne drži. kt povzročajo: zgostitev sluzi in zato otežijo semenčicam pot do jajčeca; tanjšajo sluznico, da ne more priti do vgnezditve in above all preprečujejo ovulacijo, torej do oploditve sploh ne pride. IZVIRNO SPOROČILO: ronja če se ti je to dogajalo že prej, ko še nisi jemala KT, se ti lahko samo izloča odebeljena sluznica - ženske, ki imamo močnejšo sluznico, pač dobimo ven tudi kose in ne samo kri. To je po eni strani zelo dobro, ker boš lažje zanosila, ko se boš zato odločila (če je to zato). Tudi meni se je to dogajalo (zdaj še nimam m.), čeprav nisem nikoli jemala KT. Same KT pa tanjšajo sluznico, tako da bi morale imeti kvečjemu obraten efekt, tako da je po moje najboljše, da malo pokličeš g. in razložiš situacijo, sploh če se je to začelo po KT. mja, meni so pred kt dobesedno kosi ven leteli (prov bljak, dejansko mi je blo grozno za vidt), zdej ko jem kt pa tudi izločam koščke, ampak manj in manjše - ampak še vedno se pa vidi.
|
|
|
|