Mia007
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica* Ja vbistvu je zelo težko in tega ne želim nobenmu... noči so prazne in samotne, nimam se k komu stisnit, nimam koga poljubit, nima gdo mazit naše pikice...dnevi so še daljši-nimam koga poklicat, poslat sms-a pozornosti-miss you in rada te mam, nimam več veselja do ničesar, ni več tistega očijevega veselja, ko iz UZ prnesem slikce, ni več smeha v hiši...ničesar več ni, z odhodom je odšlo vse!!! in če ne bi bio te pikice v meni...bi se potrudila, da bi za njim odšla tudi jaz...Biu je (in je vbistvu še vedno) ljubezen mojega življenja...vsak dan zaman isčakujem da se vrne iz službe, me poljubi in se privije v objem...Z ŽIVCI SM ČISTO NA KONCU!! TO NE MORE BITI RES...TEGA SI NISEM ZASLUŽLA...Najprej sva dala skosi spontani splav in ko sva se z novičko o ponovni komaj malo pobrala pa to....naj gre vse k . tulko se trudiš in ustvarjaš in uživaš...pol pa ugotovi da zaman, da zrd te po***ane usode ostaneš brez vsega in sam- ZA VEDNO!! Kje je sploh smisel življenja?? [/qute] Zmajčica najprej Žal življenje ni pravično in se dogajajo take grozne tragedije. Poglej. Meni je mož umrl ko je hčerkica imela 2 leti, sin 10 let. Isto sem se počutila kot ti..isti občutki.. iste misli... Vendar vedi draga zmajčica, da s časoma, sploh pa ko boš k sebi privila vajin zakladek, ti bo veliko veliko lažje, zato ZDRŽI DO TAKRAT... kmalu bo v tvojem naročju kateri ti bo zapolnil dneve in sčasoma, počasi iz dneva v dan, meseca v mesec in bo leto naokoli.. boš videla da se boš drugače počutila. Pri smrti najdražjega rabiš čas. Mlada si še in še veliko veliko življenja je pred teboj, zato bodi zdaj močna, poskušaj pozitivno misliti. Zmajčica moja, nisi sama, pod srčkom raste vajin sad ljubezni, kateri kot sem ti zgoraj napisala, boš, ko ga boš v naročje dobila olajšalo vsako minuto v življenju. Božaj trebušček in tvojo (napisala, si da so ti rekli da bo punčka) in se pogovarjaj z njo. Če želiš kontaktirati z menoj kar napiši mi na ZS. SREČNO ZMAJČICA.... DRŽI SE, NE PUSTI SE, ŽIVLJENJE MORA TEČI DALJE.
|