puncica -> Prvič v varstvo - šok z otroka? (6.6.2005 8:30:45)
|
Kot verjetno že veste smo pri nas po 1 letu spet začeli s službo in posledično je mogla tamala v varstvo. Mamici je prav fajn mal spremembe problem pa se začne pri tamali. Zdej je minil en teden. V ponedeljek in torek je bilo vse ok, ni pogruntala da bo mogla tam bit vsak dan in ni nič jokala, res da je bla nezaupljiva in so jo mogl veliko nosit, prostora/hiše ne pozna in to, pa bol mirna, nič smejala. V sredo je že mal pojokcala in spet nosit,... V petek pa je že kr jokala in se držala atija, ko jo je hotel dat varuški. Danes pa je bla grozljivka, jokala ko zmešana, nič ni pomagal, se ga je držala ko klopa, sploh ni hotla stran, kr rokice stegvala da jo naj vzame nazaj, ni pomagal ne da je zajčke gledala ne piške, ne keksi nič, sicer je ati po hitrem postopku odšel ampak se mu je trgalo srce, jst pa sem kr zajokala tle v službi ko mi je to povedal. Naj povem da ima zdej urnik čist na glavo postavljen. Ponoči ne spi več tako kot je, se zbuja kr naprej, včeraj je jedla trikrat!!!!!! Prej pa sam še zjutraj. Čez dan spi pol ure, prej je spala vse skup trikrat po urco, zdej ji že kroničn primankuje spanja. Cel dan se kr obeša na naju skoz spremlja kje sva da ja ne bova kam odšla, pri nobenmu drugmu noče bit, ko gremo kam na obisk, naju ne sme izgubit izpred oči. Čeprav ko pride domov se doma tri ure sama igral, nič je ni blo treba nosit, čist pridna, se smeji vse, ko pa kam gremo pa skoz obešanje na naju in nobena igrača ni zanimiva. Kako grozno je to, kakšen šok mora bit to za otroka. Starši že vemo za kaj se gre, ubogi otrok pa sploh ne vem kaj nam je da jo dajemo kr nekomu pri katerem sploh ni še veliko bil, da se mora kr tam igrat, jest, spat. KDAJ HUDIČA SE OTROK NAVADI NA VARSTVO Ker jst bom umrla če bo še dolgo tako, bom šla kr domov. Po enem tednu sem čist obupana, kako bo naprej a bo še slabš. kako so vaši to preživel:((:((
|
|
|
|