regresirana prehrana (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

ely* -> regresirana prehrana (7.9.2009 12:08:05)

Ali kdo ve pri kakšnem dohodku si upravičen do regresirane prehrane?
V vtrcu smo plačevali2. plačilni razred. Po otr. dodatku pa piše da imamo 35-45% dohodek na osebo glede na povprečno plačo. Se mi splača oddati vlogo ali ne?

lenika -> RE: regresirana prehrana (7.9.2009 12:42:46)

Ti kar oddaj, saj nimaš kaj izgubit.

ajataja -> RE: regresirana prehrana (7.9.2009 13:28:00)

Ma sploh ne vem kake kriterije imajo,mi smo imeli v 1.razredu pol malice regresirane pol smo sami plačali v 2 .razredu pa nič nismo dobili pa smo imeli iste dohodke,tak da  dajo kakor se jim zljubi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

nena m -> RE: regresirana prehrana (7.9.2009 14:01:49)

Tole sem slučajno videla objavljeno na spletni strani naše šole:

. Meja je odvisna od števila oddanih vlog oz. višine dohodkov na družinskega člana v družinah, ki bodo oddale vlogo. Lani je bila meja 500 € mesečnega bruto dohodka na družinskega člana, kar predstavlja 39 % plače vseh zaposlenih v RS - razvidno iz odločbe o otroškem dodatku (v šolski publikaciji je naveden napačni lanski cenzus). Upoštevajo se tudi drugi dejavniki: brezposelnost staršev, večje število nepreskrbljenih otrok, prisotnost večjih težav: dolgotrajna bolezen v družini, socialni problemi in druge posebnosti … Te dejavnike opišite v vlogi. Regresirano kosilo lahko priznamo le družinam z zelo nizkimi dohodki.

Upam, da ti bo kaj pomagalo.

azik -> RE: regresirana prehrana (8.9.2009 8:15:17)

Se strinjam z Leniko

Stran: [1]