Poka
|
Takole vam bom povedala - imam članek sprintan, glede tega svetovnega natega državljanov glede teh kreditov... Da bo država jamčila za te kredite lahko kar lepo pozabite... Mislim, svašta Kaj si sploh mislijo, takole ljudi vlečt za nos... V banki sem si ravno urejala kredit, ko je prišel nek gospod, zgleda tudi nek znanec od direktorice in se je nekaj pošalil na ta račun - vsem, vključno z direktorico banke je šlo na smeh... Mi je žal, če sem koga razočarala, ampak tako je. Sicer pa - kako pa mislite odplačevat kredit, če ste brezposelne? Razen če banka presodi, da si v tisti skupini, kjer ni problem za zaposlitev - v ojem primeru je bilo tako. Drugače je pa tako - tisti za določen čas, ne izgubit upanja. Kredit se da dobit - jaz sem ga ravno dobila. Hipotekarnega pa itak dobi vsak. BTW jaz sem dobila kredit celo v času, ko sem bila uradno brezposelna... evo, avgusta, ravnokar. Ma sploh niso pogledali nobenih dokazov, če bom res! Moj mi je šel za solidarnostnega poroka - s tem da je pa tudi poln kreditov in naj nebi bilo drugače sploh možno, da mi gre za poroka. Rekli so pa, da za hipotekarnega pa sploh ni problem. Da pa to, da si zaposlen za nedoločen čas zahtevajo zavarovalnice in ne banke. Tako da, če ti uspe prepričat delodajalca, da ti podpiše tist obrazec - pol pa itak ni problem. Men niti to ni bilo treba, čeprav bi za tak znesek morala imet tudi to, pa so mi vse zrihtal brez problema. Zamenjala sem banko, ker mi ga na NLB niso hoteli dat, ko so izvedeli, da ga bom drugje dobila, so pa skakali okol mene in sem imela občutek, da bi si lahko izpogajala čisto karkoli... Z NLB imam sicer dobre izkušnje, ampak se mi je pač tokrat bolj splačalo drugje. BTW za nekoga s končanim faksom - po mojem ni problem, gledajo tudi na to. Nekdo s srednjo šolo in neperspektivnim poklicem ima verjetno manj možnosti. Odvisno - gledajo malo tudi če si lastnik nepremičnin, firme itd.
|