|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zaostajanje menstruacije
9.9.2009 12:27:36   
miki23
mislis na clear blue

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.9.2009 12:29:32   
Sreča in ljubezen
da, clearblueuser posted image

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.9.2009 12:34:45   
miki23
ok... bom se pocakala kak dan,ker me kar malo strah da bom razocarana, pa se vam pol oglasim... hvalaaaaaaaaaaaaa pa drzte pestiiii user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 28
9.9.2009 12:37:29   
Sreča in ljubezen
Vso sreco ti zelim da zagledas +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.9.2009 17:10:06   
bejbika81
miki23...
kdaj pa imaš za dobit user posted image ? (seveda držim pesti, da jo ne...).
Jaz 14.9. Pa me tudi špika in križ in hrbtenica me bolijo. Drugih posebnih znakov nimam...

Neposredna povezava do sporočila: 30
10.9.2009 10:41:55   
miki23
user posted image imam za dobit 15,16 ker se mi je po abraziji totalno zmesal ciklus... prsi imam tako tezeke,pa zvecer ko se ulezem kot da bi imela v maternici kamen pa me tisci... nocem si se misliti da sem ker sem potem samo razocarana.. 

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.9.2009 17:29:15   
srcica22
Pozdravljeni!

Tudi jaz čakam menstruacijo že kar en leep čas. Zadnjo menstruacijo sem imela 31. julija.. in še danes je nimam.. v mesecu maju sem prenehala z jemanjem kontracep.tabletk in zdaj v mesecu juniju in juliju sem imela menstrualni cikel 33 dni.. pričakovala sem tudi zdaj v sept.. menstruacijo 2.9 vendar še je zdaj ni..kaj to pomeni.. mi lahko katera kaj pomaga? a sem mogoče noseča??.. z mojim imava v planu zanositev vendar v mesecu sept. mogoče pa naju je presenetilo prej..

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.9.2009 18:01:22   
meTuljcica88
saj pa je zdaj že mesec september. Mogoče pa si res. Upam da si :)
Jaz jo namreč tudi še vedno čakam, že naredila test pa mi ni pokazal da bi kaj nosila pod srčekom tako da..čakamo.. Naredi test pa boš videla user posted image
Mogoče pa si noseča.. Pa rezultat javi!!user posted image

(odgovor članu srcica22)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.9.2009 18:16:11   
Sreča in ljubezen
IZVIRNO SPOROČILO: srcica22

Pozdravljeni!

Tudi jaz čakam menstruacijo že kar en leep čas. Zadnjo menstruacijo sem imela 31. julija.. in še danes je nimam.. v mesecu maju sem prenehala z jemanjem kontracep.tabletk in zdaj v mesecu juniju in juliju sem imela menstrualni cikel 33 dni.. pričakovala sem tudi zdaj v sept.. menstruacijo 2.9 vendar še je zdaj ni..kaj to pomeni.. mi lahko katera kaj pomaga? a sem mogoče noseča??.. z mojim imava v planu zanositev vendar v mesecu sept. mogoče pa naju je presenetilo prej..

Ponavad je tko,ce prekines KT mas neredno M 6 mesecev,tko mi je rekla moja G,ampak je mozno da zanosis,tko da ti zelim vso sreco da zagledas +user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srcica22)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.9.2009 10:47:59   
srcica22
Hejla!

Javljam vam novico ,da nisem noseča.Danes zjutraj sem naredila test in je negativen. Sam sva pričakovala tako saj uporabljava zaščito vendar sva me malo zamislila kaj pa če je kondom počil in zato jaz nimam tako dolgo menstruacije..

Zdaj pa mam eno vpr. rada bi pa zanosila ta mesec vendar bi bilo kaj narobe če zanosim zdaj pred menstruacijo al naj čakam menstuacijo in pol?

Neposredna povezava do sporočila: 35
15.9.2009 10:24:49   
huana

No, pa se vam bom oglasila še jaz s svojo izkušnjo;
že par dni sem imela znake, čisto podobne user posted image  -  špikanje v jajčnikih, boleče in napete prsi, lačna, na wc-ju bi lahko bila doma itd....pa user posted image  mi je zamujala več kot 1 teden. Ponavadi sem jo imela na 28 dni in sem pač mislila, da se mi bo pač cikel mal podaljšal. Sem jo pa pričakovala, prepričana sem bila, da kmalu pride in sem se že vnaprej "veselila" kaj vse pa bom naredila naslednji mesec, da zanosim. Pa sem se v četrtek odločila, da naredim test. Po šihtu sem skočila v lekarno in kupila kar dva testa user posted image  in glej prvi pokaže +. Nisem mogla verjeti, zato ponovim naslednji dan na tešče in glej spet +. Nato solze sreče, veselje...., saj sem po parih mesecih žrtvovanja in pitja raznih čajev ter zdravim načinom prehranjevanja ugotovila, da sem srečka user posted image .
Drage moje, želim vam dati samo nekaj vzpodbudnih besed oziroma nasvetov; ne noreti in se obremenjevati z zanositvijo, ker takrat ponavadi nekaj v telesu zablokira. Vem, da to ni enostavno, sem dala to skozenj. Jaz sem bebico odklopila iz svojih misli in pridno user posted image , vsak drugi, tretji dan. Nisem pa nehala piti čaja krvomočnice ( dopoldan ), plahtice in rmana. Vsako jutro sem na tešče jedla matični mleček in to je vse, s čimer sem se obremenjevala v zvezi z zanositvijo. Vsak dan sem bila najmanj 1 uro v naravi ( sprehod ) in razmišljala o vsem mogočem. In kar težko verjamem, da nama je uspelo, vendar nama je.
Sicer sem čist na začetku in upam, da bo vse v najlepšem redu, ker si še enega otročička zares želimo ( imam 11 letnega sinčka ). Me pa še vedno špika v jajčnikih, vendar vem, da bo tudi to minilo in bom imela čudovito nosečnost.
Vsem vam želim, da čimprej zagledate +, jaz pa bom močno držala pesti za vse. In bodite optimistke.

P.s. Mislim, da je dosti k temu pripomogel tudi matični mleček, zato vam ga toplo priporočam.

Ostanite vesele !!!

(odgovor članu meTuljcica88)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.9.2009 18:22:08   
Anonimen
heila..
midva z fantom sva imela kaki mesec nazaj spolni odnos..jaz sem imela takrat 4 dan mestruacije. imela sva kondom ampak ko je fantu prišlo v kondomu ni bilo sperme..pregledala sva če je kondom cel al počen.vidiva da je cel pa še fant ga je napihoval...peljala sva se v lekarno po tabletke in so mi tam dali tabletke nor levo.. nobenih stranskih učinkov ni bilo..ne slabosti ne bruhanja ne krvavitve nič od tega.. danes je že 32 dan pa še menstrucije vedno ni.. ciklus imam na 28 dni.mestruacijo bi morala dobiti20.9 v torek 22.9 sem naredila test nosečnosti okoli 5 popoldan. in mi je pokazal minus.. a je možno da sem noseča al je to od tabletk da ne dobim menstruacije..

Neposredna povezava do sporočila: 37
9.10.2009 17:30:52   
rojena77
Nobena od vas ni javila, kdaj je dobila menstruacijo oz je morda zanosila!

Zdaj sem tudi jaz v podobni situaciji - 9 dan po tem ko naj bi dobila menstruacijo a je ni. Test pred 4 dnevi negativen, znakov nobenih, razen malo večje joškice, ampak niso boleče.

No povejte tiste ki se vam je dogajalo isto, po kolikih dneh se je ulilo?

Hvala vam

(odgovor članu huana)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.10.2009 23:49:44   
pupa26
Pozdravljene!

Sem čisto nova na tem forumu in me zanima, če je že imela katera podobno situacijo:
Trenutno je že 68 dni od moje zadnje menstruacije in o user posted image še nobenih znakov. Žal pa sem v tem
času že naredila 3 teste v razmakih po nekaj dni in so bili vsi negativni. Niti nimam nobenih posebnih znakov, da bi bila user posted image
V začetku junija sem nehala z KT in potem sem tudi kar nekaj časa čakala na  user posted image , in sicer sem jo dobila na 50 dan.
68 je že kar pretirano in me kar skrbi, da je kaj narobe, potiho pa vseeno upam, da so bili testi napačni in da je le user posted image .

Sem zelo neučakana in komaj čakam da ugledam user posted image , po drugi strani pa me zelo skrbi, da je kaj narobe.

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.10.2009 7:54:43   
Kiya
Tudi jaz sem imela tako dolge cikle kot ti,
lahko pokličeš ginekologa in razložiš situacijo,
ampak pravijo da če pride v 90 dneh od prve je še v meji
normale.

Jaz bi počakala še en teden in takrat ponovila test ;)

(odgovor članu pupa26)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.10.2009 20:48:42   
ctossi
Pozdravček vsemuser posted image
No pa še ena tak ki ne ve odgovora-tudi jaz se že nekaj časa trudim zanositiuser posted image -pa res pridno delava na temuser posted image
vedno mam user posted image na 24 do 26 dni-zdaj pa je že 32 dan pa še nič-popolnoma nobenih znakov da bouser posted image
11 dan po prvem dnevu sem imela 4 dni blago krvavitev-pa mi je ginekolog rekel da je ovulacija in da naj pridno user posted image
po tem sem imela čez kakšen teden močne bolečine v spodnjem delu trebuha kot neke krče-zdaj pa mam malo bolj napet trebuh to pa je tudi vse.
Delala sem test z Clear Blue negativenuser posted image včeraj še z enim drugim negativenuser posted image
a je možno da je še prezgodaj da bi pokazal???
hvala za odgovor ali mnenje
pa še velik sreče vsem pri user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.10.2009 8:21:10   
Anonimen
zdravo punce.midva s fantom delava na otročičku že dobro leto.in končno se ta mesec pojavijo simptomi in sem naredila test.test mi je pokazov +.seveda veselje.jst pa še nism bila 100% in sem naredila še 2 testa oba sta pokazala +.danes pa rahle bolečine v spodnjem delu trebuha in rjavo rdeč izcedek.in seveda dilema.ali je test lagov ali pa imam ponovno ss.seveda ginekologinja ima tako povhno da do nje nemorem priti.ali je katera imela podobne izkušnje? ker je vsak mesec razočaranje jst pa sem že čisto na dnu. fante me tolaži, apak sej veste fantje nevejo kakšne so to bolečine pri splavu.user posted image tko da tudi midva upava da se bo pa le enkrat že prjel in tudi obstav.

(odgovor članu ctossi)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
19.10.2009 10:40:35   
Anonimen
Pozdravljene punce. Sem se javila že na forumu Ne pričakujemo oktobra, pa vidim, da je tema, ki me zanima že odprta. Prosim za nasvet in podporo. Moja zadnja user posted image je bila 01.09.2009, Moji cikli so neredni, običajno dobim user posted image 35-36 dan. Najdaljši cikel je bil 46 dni. Danes pa je 48. dan od moje zadnje user posted image . Test sem delala 42. dan /FS/ pa je bil negativen. Sedaj pa zbiram pogum za nov test oz. razmišljam kaj naj sploh naredim /ali naj še kar čakamuser posted image /. Prosim za nasvet, kako bi ravnale? Upam, da naši izostanki user posted image pomenijo user posted image . Pozdravček vsem /NE/ čakajočim.user posted image ANONIMNA user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
19.10.2009 15:48:37   
meTuljcica88
Oi..No ta mesec mam zopet težave z user posted image
10.10 bi jo morala dobiti ampak imam občasno samo rjav izcedek, traja približno 2 dni. Tiste dni ko bi morala dobiti user posted image sem imela 4 dni rjav izcedek. Sedaj sem naredila test in je negativen. Nevem več kaj naj si mislim kaj bi ta izcedek lahko pomenil user posted image

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 44
20.10.2009 21:59:32   
ctossi
Na žalost je bl oto zaostajanje user posted image zopet endometrioza-tako da še bomo kr nekaj časa čakali nauser posted image user posted image
vsem drugim pa velik srečeuser posted image

(odgovor članu ctossi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
20.10.2009 23:36:15   
pupa26

No jaz sem po 70 dneh od moje zadnje menstruacije dobila močan rjavkast
izcedek, tako da predvidevam da je user posted image blizu. Torej se je moje upanje razblinilouser posted image ...

(odgovor članu ctossi)
Neposredna povezava do sporočila: 46
21.10.2009 9:31:36   
tijica
Pozdravljene!

Tudi pri nas se trudimo ze dalj casa pa nic...sedaj spet cakam na 23.10 ko bi naj prislauser posted image ...sicer imam pa neredne,zato se toliko tezje...Ti rjavi izcedki,ki se tako pogosto pojavljajo sem zasledila da bi naj bilo to po ovulaciji,ko jajcece propade,ker ni zmozno vec oploditve oziroma se izloci,zasledila sem tudi da bi naj jajcece imelo le mislim da 12 ur da se oplodi,potem propade...Pri meni je situacija taksna,da sem imela plodne dneve med 5-10.10 vendar sem bila sluzbeno odsotna in nisva mogla na tem delati...tako da sva poskusala 04.10. in potem 14.10...15.10 sem opazila rjavkast-rahlo krvav izcedek,vendar samo dvakrat ko sem sla na wc.Prebrala sem tudi da zanosis lahko samo ko so plodni dnevi...A ve mogoce katera kaj vec o tem?Zdaj cakam na user posted image ,test je do sedaj bil -user posted image ...Bi bilo mozno da sem zanosila pred/po plodnih dnevih?

Lpuser posted image

(odgovor članu pupa26)
Neposredna povezava do sporočila: 47
23.10.2009 11:02:54   
tijica
Zakaj mi nobena ne odgovori...user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.10.2009 8:09:45   
doloress
Moska sperma prezivi 3- 5 dni. Ženska je plodna samo 24 ur, zdej pa si izracunaj ce je mozno da si zanosila. Ce tocno ves kdaj si imela O, in ce si user posted image 3 dni pred tem, potem si lahko zanosila, drugace ne. 

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.10.2009 12:42:14   
Anonimen
Po nekajdnevnem internetnem mrku se ponovno javljam. Danes je moj 56. dan od moje zadnje Muser posted image , ki je še vedno ni. Imam pa že par dni močnejši beli tok, zdaj pa ne vem ali to pomeni, da pride user posted image , al kaj. Sicer sem včeraj naredila test, ki je bil spet -, tako, da user posted image očitno nisem. V četrtek sem naročena pri G, če do takrat ne dobim user posted image . Prav zanima me v čem je problem. Upam, da ni pri meni tudi znak za endometriozo. Čakam četrtek in nove INFO.
Aja večkrat me boli na levi strani v predelu jajčnikov, potem pa preneha, upam, da ni kaj narobe user posted image ...

(odgovor članu doloress)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?