asso -> RE: Velikosti crocs-ov (8.9.2009 8:24:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: asso Razen, če hočeš model, ki se ga pri nas ne dobi. A tega, ki sem ga zgoraj pripopala, se dobi? Se opravičujem, ker to sprašujem samo še nikoli nisem gledal kroksov v trgovinah ... nekako so mi čisto preveč smotani, da bi jih imela za okrog hodit ... samo ker so baje noro udobni, bi imela tele za zimske copate (keramika po tleh), ker so udobni, topli pa še notranji del se v stroju opere. Mogoče, da jih bodo imeli, je treba počakat še "pravo" sezono. Te http://www.crocsitalia.it/shop/product/mammoth_polar/ imajo. Vsaj v Hervisu sem jih videla. Tudi zunanji del gre v stroj... edino v sušilca raje ne, ker se zmanjšajo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pa pomembno je tudi to, da na mokrem ne drsijo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Če bom slučajno kaj naročala (če ne boš prej kupila) bom te kontaktirala, pa si stroške pošiljanja vsaj razdelimo oz. imajo vsake toliko časa kakšno akcijo, kjer ni poštnine... mogoče počakaj to.
|
|
|
|