Jutrčk! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

**Petra** -> Jutrčk! (6.6.2005 7:19:31)

Živijo!

Po dokaj slabo prespani noči, vam vsem skupaj želim dobro jutro. Ne vem, kaj je blo naši mali to noč - jok, premetavanje - zjutraj je spala počez postelje.
Noro. Upam, da to ta noč kaj boljša.

Pa vaši lubčki? So dobro spali?

Zdej pa si morm privoščit dobro :kava:!

Lp

maya1 -> Jutrčk! (6.6.2005 7:23:15)

ojla!
sem vidla, da je tvoja malčica rojena na isti dan kot moj :duda:. naš se je danes zbudil okoli 5, pa sem mu dala dudo, pa je zaspal nazaj. np, sedaj še kar spi. drugače pa spi celo noč :bravo:
lp
maya1

**Petra** -> Jutrčk! (6.6.2005 7:25:32)

Maya, pa tudi letos je rojen al samo 7.1.?

Jupi, če je letošnji, potem bomo jutri stari 5 mesecev. Super!! JOj, kako čas hitro leti. Se mi zdi, kot da sem včeri prišla iz porodnišnice!!

BARBARA R. -> Jutrčk! (6.6.2005 7:30:09)

Luna! Naša noč je bila sicer običajna, je pa zato že ob 06.30 začela stokati. Jaz se pa nisem dala motiti, tako da sedaj zopet spi naprej.:bravo:

:muca:

maya1 -> Jutrčk! (6.6.2005 7:36:59)

petra!
ja, rojen je 7.1.2005. jutri bo 5 mesecev.
tudi meni je teh 5 mesecev hitro minilo. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
lp

StBarbara -> Jutrčk! (6.6.2005 7:37:51)

hm...Vid še nikol ni prespal cele noči, ker se še vedno doji na 4h tudi ponoči....me je že ful sram :ups: , ker je star že 11 mesecev

viv_ -> Jutrčk! (6.6.2005 8:12:42)

Morgen morgen...

Dejmo hit še kej naklofat, preden nas izklopijo...

Kaj ste počeli za vikend? Mi smo bili v Podčetrtku, v soboto v Aqualuni... Naši tamali je zrasla plavanlna kožica :)-:)-

**Petra** -> Jutrčk! (6.6.2005 9:30:58)

Ja, res ne vem, kako bomo zdržale do srede brez foruma.

Drgač smo bli čez vikend - po dolgem času - doma in mi je prav pasalo, ker drgač skoz sam skačemo naokol. Ta vikend pa je bil res čas za cartanje!:bravo::bravo:

Viv, vi pa ste se šli mal kopat, ja super! Tudi jaz razmišljam, da bi mal šli v Čateške se namočit! Škoda, ker zdej lih vreme nagaja!

Stran: [1]