Meceno
|
Hojla Kak bi bila jaz na tvojm mestu , samo ne zato ker bi me je strah poroda , ampak , ker celi dan samo jamram , pa :((:((:((:(( kaka sem , STRIJE in bi tudi že najraje rodila , sam midva z :duda: pa morava vsaj še tri tedne zdržat , joj kaj bo z mano še .... Sicer pa, saj si si po tihem želela , da bi prej rodila a ne ? Sem pa prej kar skup padla , še dobro da na posteljo , mislim da sem preveč napeta , pa mislim da je dovolj z izpiti , ker mi maternica nenormalno otrdi ko se učim , kljub tabletam Spasmex , sem danes že dve pojedla pa se zmehča , pol pa spet otrdi :zmeden: A mi cukra zmankuje al kaj , da se mi vrti ? Sicer pa ,... te pridem pogledat kaj v bolnico , al pa če se se bomo julijke zmenile za kakšno :kava: pa te pridemo ziher , bomo vse jamrale kak bi že me rodile , ti pa, kako te od šivov vse boli ;) Pa še previjat nas pol lahko naučiš,kopanja ,pa svetovala nam boš kako si ga ti oblekla , pleničke ,.... Kako fino ,....:bravo::bravo: Aja , a boš ?:ups: Sicer pa boš utrujena , pa tud ne vem če ti bo do obiskov , pa asistiranja ,...:zmeden:
|