|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
6.6.2005 12:08:40   
Grascakinja
Vidiš, Pia73, mene samo to mal baše, ker nisem iz LJ, pa mož ne bo mogel mal domov skočit kaj iskat, prišel bo 1x na dan....moram kar lepo s sabo odnest (toaletne potrebščine, rezervni vložki, nogavičke, blaznice za dojenje, bepanten, modrček za dojenje, kuli in blokec, poročni list, copati, denar....). Za obiske ostalih sva se pa že dogovorila, da šele po prihodu domov, tako da mi tudi ne bodo nič nosili. In se gremo NNNP!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   JULIJKE
6.6.2005 12:11:49   
Pia73
Ja, pupa25 pol je pa drugačna situacija. Jaz ima porodnišnico 5 min. od doma z avtom. Pa meni bolj paše, da mi pridejo v porodnišnico kot domov,... Ja, različni smo. Važno je, da vsaka naredi tako kot ji paše in tako kot je prav.

Jaz že tudi komaj čakam, da spoznam našega drugega fantka, čeprav se še čisto fajn počutim, no vedno tudi ne,.......

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   JULIJKE
6.6.2005 14:09:18   
CIPRESA
Joj punce, vidim da imate tudi ve take težave, midva v začetku nisva smela :sloncek:, sedaj pa se tud ne počutim najbolj seksi da bi mi bilo do tega, pa še takrat ko, se komaj premikam. In ja tudi moj je to opazil pa mu nisem nič skrivala, sem mu kar povedala zakaj se izogibam temu, pol se je pa začelo tisto saj veste.....to sploh ni res pa zame si še vedno bla bla bla... pa je blo.

Skos si moramo ponavljat da smo luštne nosečke in da bomo pol ko bomo rodile že prišle nazaj na naše postavce, strije bodo zginle, imele bomo pa najlepše sončke zraven ki nam bodo krajšali dneve :bravo::bravo::bravo::bravo:.

Pa še to ko ene pravite da te lahko prehiti, jaz še nimam nič spakirano, niti nimam še pripravljeno v stanovanju... tko da me take debate malo ustrašijo, kaj bi bilo če bi res šla prej.... bom raje verjela da bom čez rok pa bo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   JULIJKE
6.6.2005 14:25:54   
valentina.
Ojla,

kar slabo mi postane ko vidim da smo res vedno bližje! Se bojim da ne bom znala niti rodit, kaj še vse ostalo :ups:. Ojej, ojej! Jaz imam jutri pregled; me prav zanima če se je naš fantič obrnil - meni se zdi da ne. Do kdaj je čas za to? Pa gibi so pri nas ful drugačni... Brc ni več toliko, bolj imam občutek da mi drsa po trebuhu in se razteguje. Je to normalno?
Panika, kaj vse mi še manjka!

LP, valentina :rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   JULIJKE
6.6.2005 14:49:28   
Grascakinja
Mogoče pa se je obrnu:zmeden:. Moje brce so tud mal drugačne, zdej k je "na glavi".

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   JULIJKE
6.6.2005 14:54:23   
bobek05
Tako, pa sem prišla s pregleda... Zjutraj sem si merila pritisk in je bil čist normalen, potem pa sem vsa živčna tam sedela v čakalnici, da mi G pove, kako je sedaj z mojim :duda: , pa je pritisk kar podivjal, ko mi ga je sestra tam merila :hudicek:

Da preidem na bistvo - naš :angel: ŠE VEDNO sedi po francosko na ritki, mislim, da se je čisto ugnezdil v matrnični vrat in po mnenju G nima več namena se obrnit (se pravi G je prepričan, da se več ne bo obrnil).. :((
Se ne da nič pomagat.

Določil je že datum za CR - 16.6. (1 dan moram prej v porodnišnico, da mi naredijo še neke preiskave) in potem bomo rodili... Še zdaj sem rahlo v šoku. Kar ne morem verjeti, da bo naslednji teden že zunaj.

Ta teden bom dopolnila 37t, tako da otroček ne bo več nedonošenček, mi je pa G sam pri pregledu in merjenju trebuha rekel, da bo VELIK in da bo glede na vse to še najbolje, da pride ven s CR, saj bogve kakšne komplikacije bi lahko bile pri naravnem porodu še posebej ker je "nekam velik"...

Mi je pa sestra rekla, da imaš v MB porodnišnici tudi na izbiro ali hočeš polno narkozo ali delno in si v bistvu buden, samo moj :love: pa v nobenem primeru ne more bit zraven... Mislim, da doktorji nimajo radi preveč delne narkoze (ne vem zakaj, bom pa zatečnarila, da naj bi razložijo), se bom pa naslednji teden odločila, kaj želim... delno ali popolno narkozo.
Zdaj se je moj :love: tudi že sprijaznil, da ne bo zraven pri porodu (še posebej zato, ker sem ga zvlekla v šolo za starše), ker bo :duda: prvi držal v naročju :(( - jaz bom pa verjetno cela hin...

Se še oglasim, ko se potolažim in se sprijaznim z vso nastalo situacijo...

LP

Bobek

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   JULIJKE
6.6.2005 15:04:13   
Grascakinja
Bobek, držimo pesti, da bo vse po maslu. Na. Pa si nam pobegnila med junijke... očitno je zate in pikca tako bolje.Lepo se pripravi, počivaj in poročaj, kako ti gre. Mislim nate in tvojga buškota!:rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   JULIJKE
6.6.2005 15:07:15   
CIPRESA
Oj bobek pa boš junijka!!!

Sem prišla pa jaz tudi obrnjena na ritko ven , ko sem se rodila, pa ni bilo CR. Sva bila z bratom dvojčka, on je šel ven z glavco, jaz pa z ritjo.
Ampak zakaj bi komplicirali, če ni treba, in je z CR pomoč da bo vse v redu.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   JULIJKE
6.6.2005 15:14:15   
anckabancka
Ej Bobek, pa ne da boš rodila na moj rojstni dan (16.6.)? Bom mislila nate...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   JULIJKE
6.6.2005 15:25:33   
emaa
bobek link ti ni delal, ker nisi dala presledka na koncu linka, pa je br-je na konc našopal

evo link

http://ringarajaforum.proboards42.com/index.cgi

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   JULIJKE
6.6.2005 15:29:31   
Meceno
Hojla
Kak bi bila jaz na tvojm mestu , samo ne zato ker bi me je strah poroda , ampak , ker celi dan samo jamram , pa :((:((:((:(( kaka sem , STRIJE in bi tudi že najraje rodila , sam midva z :duda: pa morava vsaj še tri tedne zdržat , joj kaj bo z mano še ....

Sicer pa, saj si si po tihem želela , da bi prej rodila a ne ?

Sem pa prej kar skup padla , še dobro da na posteljo , mislim da sem preveč napeta , pa mislim da je dovolj z izpiti , ker mi maternica nenormalno otrdi ko se učim , kljub tabletam Spasmex , sem danes že dve pojedla pa se zmehča , pol pa spet otrdi :zmeden:
A mi cukra zmankuje al kaj , da se mi vrti ?

Sicer pa ,... te pridem pogledat kaj v bolnico , al pa če se se bomo julijke zmenile za kakšno :kava: pa te pridemo ziher , bomo vse jamrale kak bi že me rodile , ti pa, kako te od šivov vse boli ;) Pa še previjat nas pol lahko naučiš,kopanja ,pa svetovala nam boš kako si ga ti oblekla , pleničke ,....
Kako fino ,....:bravo::bravo:
Aja , a boš ?:ups:
Sicer pa boš utrujena , pa tud ne vem če ti bo do obiskov , pa asistiranja ,...:zmeden:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   JULIJKE
6.6.2005 15:53:00   
pravljica
joj bobek, kolk ti ne zavidam CR...ampak sama bi pa tudi nekako rada da me :duda: prehiti...zdaj ne bi bilo več prehitro (36t)...vreme je lepo, porodniška bi bla čist do 1. rojstnega dne, za na morje konec avgusta bi bila že oba bol "sigurna"...joj kaj bi dala...bi začela delat na tem, da bi se vse skupaj pospešilo, pa ne vem kako...v mesto si nekako ne upam več sama (še :love: je rekel, naj ga ne sračkam več), ker ne vem, kako bi bilo da mi pride kaj tam na kakšni ulici ali v trgovini...za :sloncek: mi pa sploh ni, ker mi je logično, da :love: taka več ne morem bit všeč (pa ni vžano kaj on pravi!), pa sam na to študiram, na kaj on misli, da lahko :sloncek:, ker če bi mene gledal, ziher ne bi nikol končal :((...mater me je strah, kak se bom pol v red spravla

me zanima kako bo v četrtek na CTG...menda bo ja že kaj napredka pokazalo!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?