akin -> Krčki pri 6 mesecih? (6.9.2009 14:59:55)
|
V eni od drugih tem sem zasledila, da so se krčki pri uvajanju goste hrane ponovno pojavili. Hope2 in druge, ki imate takšne izkušnje, bi lepo prosila, če mi poveste o temu kaj več. Moji punci namreč tudi uvajamo GH in se že cel mesec okoli 4h, 5h zjutraj prebudi z jokom. Se ji vidi, da bi rada še spala naprej, ampak joka in jamra in jo lahko naprej uspavam le tako, da jo dam na joško. Vendar pa to ni tak jok kot pri novorojenčkih, ko brcajo in se zvijajo in so prav rdeči v glavo od napenjanja pri krčkih. Je bolj umirjen jok, užaljeno jamranje, zato sem najprej mislila, da so spet zobki, ampak zdej že predolgo to traja, zobkov pa od nikjer. Nisem pa imela pojma, da se lahko pri tej starosti spet pojavijo krčki. Zanima me, če je torej možno, da je ta jok posledica goste hrane, kljub temu, da ji uvajam okoli 12h in da čez dan ni opaziti, da bi imela kakšne težave, drisko, karkoli takega. ALi se ne bi še kako drugače pokazalo, če bi imela težave zaradi GH? Prosim torej za vaše izkušnje in nasvete.
|
|
|
|