tržnica (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


F*S*M -> tržnica (6.9.2009 14:19:21)

Pozdravljene,

mene pa zanima koliko ve kupujete na tržnici? V mislih imam oblačila, obutev, sveče, zelenjavo in podobne reči?

Sama delam na tržnici in opažam, da tržnico obiskujejo predvsem upokojenci, ni pa veliko obiskovalcev ki so zaposleni, tam pa tam kdo zaide.

A se vam zdi kupovanje na tržnici izpod časti?




Ploha -> RE: tržnica (6.9.2009 14:30:55)

Do zdaj sem bila 2x na tržnici, nenamenoma, sem pač šla mimo in si kupila nekaj sadja, to je bilo pa tudi vse.

Ne, ne zdi se mi izpod časti. Prej je za gospodinjstvo skrbela mama, oblačila sem pač kupovala drugje.... zdaj ko sem pri fantu, kjer imajo kmetijo, pa imamo večino zelenjave, nekaj sadja, krompir, mleko, meso doma. Oblačila si kupujem zelooo redko, pa še takrat ko jih kupujem se mi zelo mudi in ponavadi grem v preverjeno trgovino z oblačili, kjer vedno kupujem....Tržnice pa v mojem kraju tako ali tako ni. Najbližje mi je Kranj...




NevenkaP -> RE: tržnica (6.9.2009 14:44:42)

Kupovanje na tržnici izpod časti, halo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A veš, da na to niti pomislila ne bi. Sploh je pa zelenjava na tržnici dostikrat dražja kot kjerkoli drugje. Zelenjavo in sadje precej kupujem na tržnici, bi še več, pa mi ni ravno pri roki, obleke in obutve pa priznam, da res niti ne pogledam.




Janya -> RE: tržnica (6.9.2009 16:20:10)

Sploh ne. Sem pa razvajena in sem že pozabila kako je če moraš vrečke v avto nest par 100 metrov. Samo to je razlog, no je pa res da nikoli na tržnici nisem kupovala oblek.




Anonimen -> RE: tržnica (6.9.2009 16:35:04)

Zdej, ko nisem več zraven v službi, na tržnico ne hodim, ker je nimam nikjer bliz. Sem pa ene parkrat tam kupila ene par zelo kvalitetnih pulijev (debelih in mal manj debelih), ki jih imam že par zim. Za mal večjo ceno bi take dobila tudi v kakšni štacuni. Več ali manj sem res bolj pulije kupovala. Če mi je bilo pa kaj druzga všeč, pa bi mogla probat, pa nisem, ker so tiste "garderobe" čist neugodne.
Kar se tiče zelenjave, sem pa vedno hodila po sadje tja. Redno, vsak dan.




Kerensa* -> RE: tržnica (6.9.2009 16:35:44)

IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M
mene pa zanima koliko ve kupujete na tržnici? V mislih imam oblačila, obutev, sveče, zelenjavo in podobne reči?

Zelo malo. Oblačil popolnoma nič, ker imam z njimi slabe izkušnje, obutve skorajda nič (ker je predraga), sveče, zelenjavo in sadje pa kupujem mimogrede v shopping centru.
Se pa včasih, izključno zaradi nostalgije, sprehodim po tržnici (ko se mi nikamor ne mudi), vtaknem nos k vsaki stojnici in včasih najdem kakšno malenkost, ki je sicer niti pod razno ne potrebujem, mi je pa všeč.

A se vam zdi kupovanje na tržnici izpod časti?

Niti pod razno!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.9.2009 16:46:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




donat -> RE: tržnica (6.9.2009 16:51:27)

ni mi izpod časti[sm=zmeden.gif] zelo malo pa kupujem zelenjave ker jo imamo doma. oblačila pa ne kupujem, saj mi je tržnica kar dosti daleč.




kaya2007 -> RE: tržnica (6.9.2009 18:37:39)

na tržnici kupujem sadje in zelenjavo (kadar tega ne kupim v trgovinah), včasih kupim tudi kak drug izdelek, večinoma gre za domače dobrote... oblačil in ostalih stvari pa tam ne kupujem, predvsem ker niso po mojem okusu.




jakaracman -> RE: tržnica (6.9.2009 18:49:37)

Kupujem vso zelenjavo in sadje na tržnici.Vedno kupim pri istem.
Oblek pa ne kupujem na tržnici, v bistvu nikoli nismo nič v družini kupili za obleč na tržnici.





botrca -> RE: tržnica (6.9.2009 20:02:15)

Nakupovanje na tržnici mi ni izpod časti ampak imam trgovino bližje. Tudi obleke in čevlje ne kupujem na tržnici. 




sanja nk. -> RE: tržnica (6.9.2009 20:56:14)

Na tržnici v Ljubljani kupujemo, samo sadje zelenjavo, pa rože za v vazo....drugo pa res ne 




Onasiss -> RE: tržnica (6.9.2009 22:04:46)

Izpod časti...NE... Mi je pa gušt kako soboto iti z družino na tržnico s kolesi, se sprehoditi, preplašiti kakega golobčka in kupiti vsaj kg berivke....ali pa katere druge solate, ki jo običajno ne prodajajo v trgovinah.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: tržnica (6.9.2009 22:24:35)

Dokler sem živela v centru Lj., sem bila na tržnici skoraj vsak dan, kupovala sem predvsem zelenjavo in sadje, sem in tja cvetje, ostalega ne.

Po moje mlajši ne hodijo na tržnico predvsem, ker so v odpiralnem času tržnice po večini v službi. Bodo pa kasneje, ko bodo upokojenci in imeli več časa [sm=smiley36.gif], verjetno redni gostje.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.9.2009 22:37:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Lenny -> RE: tržnica (7.9.2009 9:56:43)

Na tržnici kupujem prav z veseljem, ko le najdem čas. Čez teden to zaradi službe odpade, večkrat se zvečer ustavimo na Mlekomatu in kupimo sveže mleko. Če smo doma, se v soboto z veseljem sprehodim in kupim svežo zelenjavo in sadje.
Na srečo sem toliko blizu, da grem lahko peš in me problem parkiranja ne boli.




Hope2 -> RE: tržnica (7.9.2009 15:15:17)

Če bi šla na tržnico, bi mi vzelo ziher 3 ure. Da se pripeljem do tja, poiščem parkplac-itak ludilo v LJ, nakupim in potem še vožnja domov, ne hvala. Sadje in zelenjavo dobimo od staršev iz vrta, al pa skočim v Kalček v BTC (vsaj parkplac imam zagotovljen) al kupim v kakem supermarketu. Oblek in čevljev pa itak ne kupujem na tržnicah, sem pa včasih zavila v lenti, fajn roba[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




SaaS -> RE: tržnica (7.9.2009 15:50:09)

Oblek res ne kupujem na tržnici. Sem tudi že kdaj ampak redko.
Sadje in zelenjavo pa velikokrat. Med tednom odpade, kler sem v službi. V soboto dopoldne. Žal vsako nimam časa, ker ne stanujem ravno blizu, da bi samo skočila do tja.. Ko pa grem, grem pa z velikim veseljem. Nakupovanje sadja, zelenjave, sprehod, kavica... Koga srečaš, "počvekaš".. Sem si pred kratkim kupila celo tisto torbo-voziček, da laže nosim vse nakupljeno.




Sreča in ljubezen -> RE: tržnica (7.9.2009 16:04:46)

Zelenjavo in sadje kupujem na trznici,oblacila pa ne,to pa kupujem v trgovinah. In zakaj bi blo izpod casti,vsak ima svoje!




Stran: [1]