Pomivalni stroji - akcija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

K_a_t_i -> Pomivalni stroji - akcija (5.9.2009 14:15:37)

Živjo,
je marda katera kje zasledila kakšno akcijo za pomivalne stroje Gorenje (Ljubljana)? Naš je crknil pa iščem kako ugodno varianto.
Hvala!
K.

Anonimen -> RE: Pomivalni stroji - akcija (5.9.2009 23:21:16)

Za gorenje ne vem, kje bi ga najugodneje dobila, mogoče samo ena ideja, če ti pride prav: razstavne eksonate se lahko dobi zelo ugodno, mogoče v kakšni manjši prodajalni, kjer nimajo toliko strank, da bi povsem prešlatale stroje [sm=smiley36.gif], dobiš zadeve skoraj kot nove.

Žabika -> RE: Pomivalni stroji - akcija (6.9.2009 9:28:17)

Poglej na mimo vrste. Mi smo našega (ja mi ga že imamo [sm=hudicek.gif]) dobili 17% ceneje.

K_a_t_i -> RE: Pomivalni stroji - akcija (6.9.2009 9:52:47)

Žabika, kaj ste pa kupli?

Žabika -> RE: Pomivalni stroji - akcija (7.9.2009 20:37:15)

Ker smo imeli prej vgradnega Boscha, smo imeli samo dve opciji; enakega Boscha ali pa Elektrolux. Pa smo se kar za Boscha odločili.

Sofi -> RE: Pomivalni stroji - akcija (8.9.2009 14:01:21)

Predlagam ti, da NE kupiš Gorenjevega pomivalca, ker jim je kvaliteta čist padla. Raje daj par evrov več in kupi Boscha([sm=bravo.gif]) ali Electroluxa.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.9.2009 14:14:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

K_a_t_i -> RE: Pomivalni stroji - akcija (11.9.2009 19:59:46)

Zanimivo. Men je pa serviser povedal, da lahko kupim Gorenje, ki ga dela Bosch, Gorenje, ki ga dela Elektrolux in Gorenje, ki ga delajo Kitajci. Cenovno v tem vrstnem redu. Pomojem, da si ni zmislil. Vseeno hvala za namig.

Stran: [1]