dskubin -> RE: Zapestnice (6.9.2009 21:23:55)
|
Od katere firme so tele za nizanje? Nimam pojma, ker jih ne kupujem v nekih specializiranih trgovinah, potem te košta uko z glave, tko majhnega otroka pa itak težko težko prepričaš, da bi delal kake posebne nize po barvah al pa oblikah, ampak gre gor vse, kar imajo na razpolago. Npr. naša si je umislila tudi kake figurice iz kinder jajčk, pa ji pol mož luknjico zvrta, da lahko tudi to naniza zraven [sm=smiley36.gif] . V glavnem eno ogroooomno škatlo plastičnih (od delfinčkov, srčkov, češnjic, zvezdi, črk, ipd.) sem kupila v Torriju v uni otroški trgovini giochi&giochi se mi zdi, lesene pa v obiju in v Mullerju. Bolj, kot so kičaste, bolj grejo v promet [sm=smiley36.gif] a punca je itak skoz malo pred ostalimi. Ah, kakor v čemu. Kolkor je bla na začetku hitra za se dvigovat, je na koncu shodila med zadnjimi [sm=jezicek.gif]. Drgač pa ja, se mi zdi, da veliko veliko odnese od brata (ja ja, tudi neumnosti), pri marsikateri stvari ga celo šiša, ker je res vztrajna in trmasta, on je pa bolj "crnogorac".
|
|
|
|